Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Gönülden Gelen Sesler” programını Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü  Şükür Köse, Ortahisar ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve çok sayıda davetli izledi.

Sunuculuklarını Zülal Özçavdar ve Eyüp Köse’nin yaptığı, şef Yavuz Nas’ın yönettiği THM korosu birbirinden güzel türküler seslendirdi. Birinci bölümde solo eserlerde ise Funda Sağlam, Gülsen Ölmez, Behiç Hasanbaşoğlu, Ünal Sağlam, Zülal Özçavdar ve Sevilay Özer Şahinler sahne aldılar.

İkinci bölümde ise mikrofon başına bu kez sırasıyla Faruk Ayan, Melahat Çağ, Yeliz Aykan, Ali Adanur, Ali Uzun, Gonca Kaya ve Cengiz Akyüz geçtiler. Profesyonel sanatçılara taş çıkaran performansların sergilendiği gecede ayrıca şef Yavuz Nas’da sazı ve sesiyle kulakların pasını sildi. 

Programın sonunda gecenin mimarı şef Yavuz Nas’a, yılların deneyimli bağlama sanatçısı Sezgin Sağlamer ve derneğe büyük hizmetleri olan, beş yıl başkanlık yapan yönetim kurulu üyesi Hatice Öksüz’e de dernek başkanı Ali Adanur tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.