Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fen İşleri Daire Başkanlığı teknik personeli ile EYOF Parkı’nda kahvaltıda bir araya gelerek yapılan ve planlanan çalışmaları masaya yatırdı. 

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın da katıldığı kahvaltıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak sahadaki çalışmaların arttığına dikkat çekti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Hem kendi dairelerimizin, hem de Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün bize bağlı olmasından dolayı onun da yaptığı çalışmalarla faaliyetlerimiz aralıksız sürüyor. Gerek il belediye başkanlığım zamanında gerekse daha sonrasında size daha önce de söylemeye çalıştığım gibi ebedi hayatta kazanacağınız sevabı önceleyerek çalışmalarımızı yürütmeliyiz. En başta bu hususu söylemek istiyorum. Gösterdiğiniz bütün fedakarlıklara teşekkür ediyorum” dedi.

Belediyeciliğin mesai mefhumu olmadan yürütülen bir hizmet olduğuna vurgu yapan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bazen insan gece de gündüz de oluşan yeni durumlara göre gayret göstermek mecburiyetinde kalıyor. Sizinle beraber çalışarak gece - gündüz şehri daha yaşanılabilir ve daha güzel hale getireceğiz. Aslında çok, çok işimiz var. Şehirler geliştikçe, ekonomi geliştikçe hizmetlerde ve isteklerde çeşitlilik artıyor. Evvelden bir çeşitte hizmet 100 tane ise 500 taneye çıkıyor, 500 tane ise 700 taneye çıkıyor. O zaman meşguliyet artıyor. Tabi bizim idare de en çok çektiğimiz sıkıntı bütün bu artan çeşitlilik ve artan sayısal miktar ile finansal olarak baş edebilmek. Bunun için elimizdeki imkanlar ölçüsünde vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin plan ve programını yapmamız gerekiyor. Amacımız 5 yıllık dönemimiz sonunda Trabzon’da hizmet almamış yer bırakmamaktır” diye konuştu.