Bataryası tam 1 hafta boyunca giden akıllı cep telefonları tanıtıldı.

Akıllı telefonların ve tabletlerin en büyük problemi gün içerisinde şarjlarının hızlı bir şekilde 0’a vurması diyebiliriz. Akıllı telefonlardaki güçlü işlemciler ve donanımlar bataryanın hızlı bir şekilde tükenmesine sebep oluyor, bu nedenle de ister istemez günün belli bir kısmını priz başında geçirmek zorunda kalıyorsunuz.

Batarya konusunda en iyi akıllı telefon olarak gösterilen Doogee S6000, içerisinde yer alan 6000 mAh kapasiteye sahip batarya ile 4 güne yakın kullanım imkanı sağlıyor. Uzun kullanım süresi ile akıllı telefonlarda şarj problemini ortadan kaldıran yeni modelin sistem özellikleri de bir o kadar iyi gözüküyor.

Doogee S6000 olarak adlandırılan 6000 mAh bataryaya sahip telefon modelinde, 1.5 Ghz saat hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek işlemci yer alırken, cihazda 1 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza bulunuyor. 5.5 inç boyutunda 720p, yani HD çözünürlüğe sahip ekranı yanı sıra 8 MP arka, 5 MP ön kamerası bulunan Doogee S6000 adlı akıllı telefonda Android 5.1 işletim sistemi yer alacak.

Cihazın en ilginç tarafı ise fiyatı diyebiliriz, Doogee S6000 adlı yeni akıllı telefonun satış fiyatı 139 dolar olarak belirtiliyor, Ağustos ayında satışa sunulması planlanan Doogee S6000 modeli, hangi ülkelerde satışa sunulacak henüz bilinmemekte, gelişmeler için takipte kalınız. 
Editör: TE Bilişim