Batman v. Superman: Adaletin Şafağı fragmanı izle, Batman v. Superman: Adaletin Şafağı fragmanı hd izle.

Geçen haftalarda Comic-Con'da  Batman v. Superman damgası izleyeceğiz derken, şaka etmiyorduk. Star Wars'ın Celebration sonrası, Warcraft'ın Blizzcon öncesi geldiği; Marvel'ın hiç teşrif etmediği 2015 SDCC'sinde tek bir yıldız adayı vardı hepimizi süpürmesini beklediğimiz. Batman v. Superman: Dawn of Justice. İlla ki yeni bir fragman gelecekti diye bekliyorduk. En sonunda geldi. Öncekileri baya utandıran, doyuruculuk konusunda rakip tanımayan bir fragman.
Benim fragmanla garip bir münasebetim oldu. Fragmanın düştüğü haberine besmele çekerek koşan bir grup arkadaş, kalabalık bir mekanda bir tabletin başına üşüşerek izledik fragmanı. Ne diyaloglardan, ne de anlatılanlardan zerre haberdar değildik, ama hepimiz istisnasız o teyzenin Superman'e el uzattığı sahnede vurulduk, Batman'in ışıkları açtığı yerde dağıldık, Wonder Woman "Ya Hak!" diye ateş atınca yükseldik... Masadaki herkes fragmanın iyi olduğu konusunda hemfikirdi.
İşte sonra da eve geldim. Fragmanı bir de sesli hâliyle izledim haliyle. Bir kafa karışıklığı olmasın, fragman hâlâ gözümde kötü falan değil. Bilakis, şu düşüncelerimde çok netim: Ben Affleck'ten harika bir Batman olmuş. Bir kere bu çok net, hatta adam belki de gelmiş geçmiş en iyi Batman'lerden biri olacak.  Wayne'i direkt olarak Metropolis'teki yıkımın göbeğine koydukları sahneler çok güzel, Gal Gadot hareket hâlindeyken çok daha yakışmış rolüne ve belli ki Suicide Squad'a bağlanacak olması da pek şahane. Fakat bazı problemlerim de var.
Öncelikle şunu söyleyeyim, Jesse Eisenberg'den Luthor falan olmamış. Olmamış. Olur da film çıkınca burada gösterdiğinin iki yüz kat üstüne çıkarsa performans olarak, kendisinden mutlu mesut özrümü dilerim, inşallah da dilerim bu arada. Ama şu fragmandaki hâli o kadar kötü ki, hakikaten eğer Comic-Con'da gösterecekleri sahneler için özenle ancak bunu seçebildilerse durum çok vahim, yok gerçekten iyi sahneleri filme saklıyorlarsa karar çok saçma. Hakeza Anne Kent  ve Lois'in Superman'e, Alfred'in de Batman'e verdiği gaz konuşmalar da basmakalıplıklarıyla resmen taş deliyorlar adeta. Bu dört karakterin diyalogları sağ olsun, görselleriyle bağrımı delip geçen fragmanın sesini açınca gözümde farklı bir karaktere oturmasına sebep oldu. Ondan mütevellit, hissiyatım orta şekerin bir tık üzerindedir Batman v. Superman fragmanı için. Film için ise aynı, hâlâ temkinli bir beklenti içerisindeyim. Siz de bir göz atın, görüşlerinizi aşağıya sıralayın! 

http://webtv.radikal.com.tr/Sinema/15312/batman-v-superman-adaletin-safagi-fragmani.aspx
Editör: TE Bilişim