Beren Saatin karnı öne çıktı ve hamile olduğu iddia edildi.

Siyasi paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Beren Saat, Kenan Doğulu 'yla geçtiğimiz günlerde Milas Havalimanı 'nda objektiflere takıldı. Kösem Sultan dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun bir hayli keyifliği olduğu gözlerden kaçmadı. Kayınvalidesi Serpil Doğulu ve eltisi Ece Doğulu'yla sorunlar yaşadığı iddia edildiği dönemde tatile çıkan Beren Saat'in göbeğindeki şişkinlik, dikkat çekti ve akıllara "Hamile mi?" sorusunu getirdi.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Oyuncunun menajeri Rezzan Çankır, hamilelik sorularında: "Bodrum 'da olduklarını bile bilmiyordum. Konuyla ilgili bilgim yok." yanıtını verdi. Beren Saat, daha önce de birçok kez hamilelik sorularıyla gündeme gelmişti. Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen güzel oyuncu, bebek beklediği haberlerini yalanlayarak "Hamilelik benimki gibi zayıf bir vücutta uzun süre saklanabilecek bir şey değil." demişti.

BEREN SAAT KİMDİR?

1984 doğumlu Beren Saat, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olmuş ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek onun desteğiyle profesyonel oyunculuğa başlamıştır. İlk deneyimini "Aşkımızda Ölüm Var" dizisiyle yaşayan güzel oyuncu, ilk başrolünü Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde üstlenmiştir. Sonrasında yine bir Tomris Giritlioğlu projesi olan Hatırla Sevgili'de yer alan Beren Saat, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde başrol oynamıştır. Ünlü oyuncunun son projesi ise İntikam olmuştur.