Beren Saat ile Kenan Doğulu büyük bir filmde oyun oynayacak.

Beren Saat - Kenan Doğulu çifti, son günlerde peş peşe beraber yaptıkları 2 projeyle birden herkesi şaşırttı. Evlilik öncesi ve sonrası beraberliklerini kapalı yaşamaya özen gösteren, ilişkileri hakkında en özel röportajlarında bile ağızlarından kerpetenle laf alınan ünlü çift, önce beraber reklam filmi çekti, ardından da animasyon filmi seslendirdi.
 
Bugüne kadar Saat ve Doğulu'yu mesafeli duruşları nedeniyle ayrı bir yere koyan sevenleri, sosyal medyada beraber astronomik ücretlerle yaptıkları peş peşe 2 proje üzerine "Onlar da birçok ünlü gibi ilişkilerini sonunda paraya çevirdi" yorumlarıyla ünlü çifti eleştirdi. Ayrıca yıllardır sıkı takipçileri Kenan Doğulu'ya "Aşk ile Yap" şarkısını reklam kampanyası için bestelediği ortaya çıkınca "Nerde o eski Kenan şarkıları?" mesajlarıyla sitem etti.
 
BEBEK KRİZİ GİDEREK BÜYÜDÜ
 
Peki ünlü çiftin aile hayatında her şey reklamdaki ya da animasyon filminin tanıtımında kamuoyuna yansıtıldığı gibi güllük gülistan mı? Saat ve Doğulu'nun yakın çevresinden gelen bilgiler hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı yönünde. Özellikle çiftin evlerindeki mutluluklarını gözler önüne sermeyi hedefleyen reklam filminin çekimleri sırasında uzun zamandır devam eden gerginlik, gün yüzüne çıktı.
 
İddiaya göre çift, çekimlerde birbirlerine karşı çok soğuk ve mesafeliydi, üstelik zaman zaman gerginlikler yaşadı. Yine çifte yakın kaynaklara göre geçen 29 Temmuz'da dillere destan bir düğünle Malibu kumsalında "Evet" diyen ikiliyi bu noktaya getiren en büyük neden, bir türlü bebek planlarını hayata geçirememeleri oldu.
 
DOĞULU DA TEDAVİYE KATILDI
 
Beren Saat evlenir evlenmez bir an önce Doğulu ailesine bebek müjdesi vermek istedi. Ancak doğal yollarla bu isteği olmayınca tüp bebek tedavisi başladı. 2015'e girerken yayınladığı sosyal medya mesajında "Kendi adıma çoğalmak istiyorum" yazan Saat, oyunculuk kariyerine bebek arası verip bu uğurda evde beklediği dönemde eşinden daha çok ilgi bekledi. Ancak "Unutursam Fısılda" filminin müziği, yeni albümü ve sahne çalışmaları derken Doğulu, hemen her konserinde kulisinde bekleyen, beste yaparken kendisine destek veren Saat'i ihmal etti.
 
Bu sırada gelen iş tekliflerini reddedip bebek çabasına ısrarla devam eden Saat'in tedavisine doktorlarının tavsiyesiyle Doğulu da katıldı ama bir sonuç çıkmadı.
 
DOĞULU AİLESİNE MESAFE KOYDU
 
Sinirleri bozulan oyuncu, bu süreçte Doğulu ailesine karşı da soğuk davranışlar sergiledi. Eşinin kardeşi Ozan Doğulu'nun kızları Arya ve Lila'nın doğum günlerine önemli bir mazereti olmadığı halde katılmadı. Ailenin diğer gelini Ece ve görümcesi Canan'la bir türlü yakınlaşamadı.
 
Doğulu ailesinin bir araya geldiği bu 2 özel güne de Kenan Doğulu yalnız katıldı. Oysa Beren Saat, daha geçen yaz evliliğinin hemen sonrasında eşinin geçmişte klibinde de oynattığı yeğeni Arya'yı sırtına aldığı neşeli bir pozunu sosyal medyadan paylaşmıştı.
 
KENAN, BEREN'İN SOSYAL MESAJ VEREN YAZILARINDAN ÇOK RAHATSIZ
 
Çiftin arasındaki bir diğer büyük kriz nedeninin ise Beren Saat'in başta Özgecan Aslan olmak üzere toplumsal kaos ortamlarında yazdığı sert yorumlardan kaynaklandığı öne sürüldü. İddiaya göre Kenan Doğulu, eşinin Özgecan olayında yıllardır başından geçen tüm taciz olaylarını yazmasından ve terör saldırılarında kendisini hedef gösterecek şekilde paylaşımlarda bulunmasından çok rahatsız oldu.
 
Doğulu, eşini siyasi bir misyon üstlenmeye çalışarak kendisine ve ailesine zarar verdiği konusunda kesin bir dille defalarca uyardı. Saat'in ise bu konuda ayak diretmesiyle çift, sert tartışmalar yaptı.
 
1 YILLIK ANLAŞMA NEDENİYLE AYRILIK YOK
 
Aralarındaki bu krizler devam etmesine rağmen çiftin yaptıkları 1 yıllık reklam anlaşması nedeniyle şimdilik her şey yolundaymış imajı çizdikleri iddiası kulaktan kulağa dolaşıyor. Hatta "Bu reklam anlaşması olmasaydı çoktan ayrılırlardı" yorumunu yapanlar bile var.