Beren Saat kimdir? Beren Saat nedir? Beren Saat ne iş yapar?

Beren Saat, Instagram'da paylaştığı büyük bir ördeğin sırtındaki iki yavrunun fotoğrafını paylaşınca hesabına 2 bini aşan tepki yağdı. En güzel teknesi notuyla Instagram gönderisi siyasi mesaj olarak algılanan sanatçı CHP - MHP - HDP koalisyonuna gönderme yapmakla suçlandı. Yakın zamanda Kösem Sultan dizisiyle ekrana gelecek Beren Saat'e Instagram üzerinden tepki vermekle yetinmeyen takipçiler, oyuncunun dizide oynamaması için kampanya başlattı. Beren Saat için "Halkı kışkırtıcı, bu zavallı bunu hak etmiyor. Halkı terörist ilan eden taraflı bir zavallıyı görmek istemiyoruz." diye yorumlar yapıldı. Son günlerde siyasi paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen Beren Saat, tepkilere Instagram üzerinden yeni bir fotoğrafla dönüş yaptı.


 




BEREN SAAT'İN TEPKİLERE YANITI

"Bu resmiyle 'koalisyon' demek istemişim, bir sürü haber olmuş. İnsanlar aklını kaybetti gerçekten. Bakın bakalım ördek ve sincapla ne demek istedim. Seçim öfkesi için bir sağduyu mesajı yazdım, parti propagandası zannettiler altında kavga çıktı, bir kavga mecrası da ben yaratmış olduğum için kötü hissedip kaldırdım ve bunu böylece de yazdım, huzur ve barış dolu bir Sabah dileyerek. Yazdıklarım yanlış yöne çekiliyor. Hadi onu anlarım bir yere kadar ama Kuğu'dan anlam çıkarıp yine didişmek şaka herhalde. Günün sorusu: insan ne kadar öfke yaratmalıdır ki masum hayvanlara bakarken siyasi mesaj algılasın?"

BEREN SAAT KİMDİR?

1984 doğumlu Beren Saat, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci oldu ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek onun desteğiyle profesyonel oyunculuğa başladı. İlk deneyimini "Aşkımızda Ölüm Var" dizisiyle yapan Saat, ilk başrolünü Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı aşka Sürgün dizisinde üstlendi. Sonrasında yine bir Tomris Giritlioğlu projesi olan Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisinde başrolde yer aldı. Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde başrolde yer aldı. Son olarak intikam dizisinde rol alan Beren Saat, yaklaşık 2,5 yıllık bir birliktelikten Kenan Doğulu ile Las Angeles Malibu'da evlendi.