Barış Arduç biraz para kazanmaya başlayınca kadınlara gitti.

Şu sıralar reyting rekortmeni Kiralık Aşk dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Barış Arduç, objektiflere takıldı. Bir yıldır kendisi gibi oyuncu olan güzel yıldız Gupse Özay ile aşk yaşayan Arduç, iki gece önce Reina'da eğlendi. Barış Arduç, çıkışta güzel bir hanımefendiye telefon numarasını verirken işte böyle objektiflere yakalandı.

FLAŞLAR PATLAYINCA!

Mekândan yine erkek arkadaşlarıyla beraber çıkan yakışıklı oyuncu Barış Arduç, ayakta durmakta güçlük çekince çareyi demirlere yaslanmakta buldu. Bu esnada gizemli güzel bir hanımefendi Barış Arduç'un yanına gitti. Ünlü oyuncuyla kısa bir süre sohbet eden genç kız, Barış Arduç'tan numarasını istedi. Ünlü oyuncu da gizemli güzelin kendisine uzattığı cep telefonuna numarasını yazdı. Tam bu esnada flaşları fark eden Barış Arduç, hemen genç kızın yanından ayrılarak taksiye bindi.

SARHOŞLUK MU ETKİLEDİ!

Şöhreti henüz yakalayan Barış Arduç'un Reina gibi popüler bir mekân çıkışında bu şekilde görüntülenmesi hem çapkınlık yorumlarına hem de acaba sarhoşluk mu etkiledi yorumlarına neden oldu. Bu arada yurt dışında tatilde olan Gupse Özay'ın sevgilisinin bu şekilde görüntülenmesine nasıl bir tepki vereceği ise merak ediliyor.