Cüzdana sığabilen Powerbank sonunda geliyor.

Enerji çözümleri markası Tunçmatik, akıllı telefonlar için ürettiği acil şarj çözümü "Energy Card 1400" Powerbank'i kullanıcılarının beğenisine sundu.

Yanımıza almadan dışarıya adım atmadığımız akıllı cihazlarımızı gün içerisinde sıklıkla şarj etmek durumunda kalıyoruz. Taşınabilir şarj çözümleri bu alanda imdadımıza yetişiyor. Karşılaştığımız en büyük problem ise bu şarj çözümlerinin büyüklüğü. Tunçmatik, yaşanılan zor durumlardan yola çıkarak her an, düşük ağırlığı sayesinde cepte, çantada ve hatta cüzdanda bile rahatlıkla taşınabilir incelikte ve kompakt boyuttaki yeni Energy Card Ailesi üyesi "1400"ü kullanıcılara sunuyor. 1400, bir önceki nesil modeline göre daha fazla enerji kapasitesine sahip. 

Tunçmatik Energy Card 1400, uzun ömürlü lityum-ion bataryası, kolaylıkla taşınabilir inceliğiyle şarj olurken dahi her an iletişimde kalmanızı sağlıyor. 1A şarj kapasitesiyle akıllı telefonları entegre micro USB soketiyle harici bir kabloya ihtiyaç duymadan elektrik şebekesinden bağımsız olarak şarj ediyor. Cihaz, esnek micro USB soketi ve ergonomik yapısı sayesinde şarj sırasında sağladığı rahat kullanımıyla da dikkat çekiyor. Aşırı yük-kısa devre ve yüksek ısı koruma özellikleri ile kendisini ve şarj edilen tüm cihazları güven altına alan Energy Card 1400'de, ışıklı açma-kapatma düğmesi ve pil kapasitesini gösteren 4 adet LED bulunuyor. Her bir LED %25'lik bir kapasite sağlıyor.