'Dedemin Fişi'ne yeni bir geçiş daha.

Hikayesini Yılmaz Erdoğan’ın, senaryosunu ‘Güldür Güldür’ ekibinin yazdığı ‘Dedemin Fişi’nin seti Bolu’nun Mudurnu ilçesine taşındı. 
Komedi filminin kadrosunda ‘Güldür Güldür’den Özge Borak, alper kul, Doğa Rutkay, irem sak, Ali Sunal, Erdem Yener, Onur Atilla gibi oyuncuların yanı sıra Özlem Tokaslan, Ayşen Gruda ve Zeynep Kankonde de  rol alıyor. 
 
Hayali yarım kaldı
Alper Kul’un bütün yatırımını altına yapan, çıkarmaya çalıştığı albüm kardeşi (Onur Buldu) tarafından engellenen ‘Hicri Çirci’yi oynadığı filmin konusu özetle şöyle: 
‘Dedemin Fişi’, beyin ölümü gerçekleşmiş babalarının fişini çekilmesini bekleyen ve mirasından pay kapmak isteyen  Çirçi ailesinin komik  ama bir o kadar da ironik hikayesini anlatıyor. Film, 2016’nın ocak ayında izleyiciyle buluşacak. 
 
Sokakta tanınmıyor
Filmde ‘Kader’i oynayan İrem Sak, ilk sinema deneyimini yaşadığını  söyledi ve ekledi:
“Heyecanlıyım. Miras kavgasındaki en pasif gelini oynuyorum. ‘Yalan Dünya’da bol makyajlı halime alıştıkları için sokakta tanımıyorlar.” 
Rolü için dişiliğini iki ay bıraktığını ekleyen Sak, “Kaşım, bıyığım alınmadı. ‘Aman ekranda güzel çıkayım’ demiyorum.  Galaya kadar bıyıklarımı aldırmayacağım zaten” dedi. 
 
‘SÜSLÜ GELİNİ OYNUYORUM’
Dedikoducu ‘Nurgül’ü oynayan Özge Borak, “Eşim miras için bekleyen kardeşlerden biri, ben de takıp, takıştıran süslü eşiyim. Almanya sevdalısı. Geldiği gibi Almanya’ya geri dönmek istiyor. Her dakika dedikodu yapan bir tip. Sıkıntılı ve her şeye kulp buluyor. Günümüzde canlandırdığım karakterde bir arkadaşım olsaydı dayanamazdım. Çok zor bir karakter” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim