Hande Yener sesiyle beraber ülkeyi ayağa kaldırdı.

Demet Akalın ve Hande Yener, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne aldıkları karşılıklı mekanlarda hayranlarıyla buluştu. Demet Akalın'ın konserine başlamasından bir süre sonra Hande Yener de hayranlarının karşısına çıktı. Demet Akalın'ın fanlarının Hande Yener'e yönelik eleştirileri krize yol açtı.

Eleştirilere katlanamayan Hander Yener'in söyledikleri sözler yenilir yutulur cinsten değildi.Yaz ayının başlarında 'En çok konseri ben vereceğim' polemiği yaratan iki popçu önceki akşam Bodrum'da karşılıklı mekânlarda sahne aldı. Her iki isim arasındaki rekabetin gecede nasıl sonlanacağı merak konusu olurken, Demet Akalın saatler önce konser alanından kalabalığın fotoğrafını yayımladı. Fotoğraftaki görüntüyle daha çok ilgi topladığını ima eden popçunun aksine Hande Yener ise sahne aldığı Pasha'da farklı açılardan bir görüntü paylaşarak izleyici yoğunluğunun kendisinde olduğunu savundu.

"UCUZ STARIN DEMET AKALIN'A SÖYLE"

Hande Yener'in paylaşımının altına Demet Akalın'ın fanlarından yorumlar gelince, Hander Yener sinirlendi. Bunun üzerine Demet Akalın'ın fanları Hande Yener'e yüklendi. Demet Akalın'ı savunan hayranlara Hande Yener'in yanıtı ağır oldu: "Ucuz düşüncelerini niye kendi ucuz starına söylemiyorsun." Ağır eleştirilerin ardı arkası kesilmeyince popçu iyice sinirlendi ve şunları söyledi: Defolun sayfamdan yalancı fanatikler. 
Editör: TE Bilişim