Demet Akalın bilinmeyenlerini anlattı.

“Pırlanta” albümü yine yazı sallamaya hazır. Albüm isminin ardındaki hikaye nedir?

“Pırlanta” bir yıl önce alınan ilk şarkı ve ismi de çok iddialı olduğu için albüme aynı adı verdik. Gerçekten güzel, pırlanta gibi bir dönem yaşadığım için güzel bir albüm adı olur diye düşündüm. Harika geri dönüşler alıyorum.

Geriye dönüp baktığınızda hayattaki yolculuğunuz hakkında neler hissediyorsunuz? En çok neler için şükrediyorsunuz?

Tabii ki mutlu ailem, güzel kariyerim için şükrediyorum. Ama bu ara çok fazla proje geldi. İlk kez bu yıl çok yorulduğumu hissettim. Eskiden “Çok enerjiğim, yaşım hep 28, daha gencim” diye dalga geçiyordum kendimle ama bu yıl bittim! Biraz frene basmak istiyorum, ekip izin vermiyor.

Geçmişinizi özlüyor musunuz?

Hiç özlemiyorum. Özlenecek bir tarafı da yok. Allah’tan gençliğimi doya doya yaşamışım, tüm o çılgınlıkları yapmışım. Yakın çevremde çok boşanan kız arkadaşım var ve boşandıktan sonra normal olarak bir sapıtıyorlar. Ben geçmişimi düşündüğüm zaman, “İyi ki canımın istediği her şeyi yapmışım” diyorum. Ama çocukluğumu sorarsan, o dönemi özleyecek kadar geçmişimle bağımı koparmadım. Sürekli ailemle temas halindeyim.

Peki, çocukluğunuza dair unutamadığınız neler var aklınızda?

Terlik ve anne korkusu... Annem beni tek başına büyüttüğü ve babasız bir çocukluk yaşadığım için biraz “sıkıyönetim”le büyüdüm. Bu da benim karakterimi o yönde şekillendirdi. Şimdi bile anormal bir şey yapmak istediğimde, “Annem duyarsa kıyamet kopar” diyorum içimden.

Bir karar almadan önce hâlâ annenize danışır mısınız?

Evet. Annem çok küçük yaşta beni eline almış, büyütmüş, çok acılar çekmiş. Ben o zamanlar anlamıyordum. Ama anne olduktan sonra içimde bambaşka duygular gelişti; eskiden haftada bir aradığım annemi artık her gün arıyorum. 
Editör: TE Bilişim