Demet Akalın bu yıl kraliçe oldu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği sonrası, İstinye Tersanesi'nde Demet Akalın ve Sinan Akçıl konserleri gerçekleşti. Yaklaşık dört bin kişinin takip ettiği konseri Demet Akalın 'Ders Olsun' şarkısıyla açtı. Ardından dansçılarıyla 'Türkan' isimli şarkıyı seslendiren Akalın, "Bu sene albümümde muhteşem bir şarkıya imza atan Sinan Akçıl'in sahnesine konuk olma sözüm vardı. Sizlerle buluştuğumuz için teşekkür ederim" sözleriyle Akçıl'i sahneye davet etti. Milli yıldız Arda Turan'ın transfer olduğu Barselona Futbol Kulübü'nün formasıyla sahneye çıkan Sinan Akçıl, 'Vazgeçilmezim'  adlı şarkısını 'Demet Akalın'la birlikte söyledi.

 


 
Safını değiştirdi 
Üç yıl önce Hande Yener'in 'Kraliçe' adlı albümüne isim veren şarkısına sahip olan Sinan Akçıl, göndermeler yaptı. İkili arasındaki rekabette Yener'in tarafında olan Akçıl sahnede, "Beyler ve bayanlar. Bu yılın ve ve her yılın kraliçesi Demet Akalın'dır" sözleriyle safını değiştirdi.
 
Ödülü ısırdı 
Sinan Akçıl sahnesine konuk sanatçı olarak katılan Demet Akalın'a '2015'in en çok satan albümü senin' sözleriyle özel olarak yaptırılan ve Akalın'ın albümünün ismini taşıyan 'Pırlanta' şekline sahip bir ödülü sanatçıya verdi. Demet Akalın ödülü ısırarak, "Teşekkür ederim Sinan" dedi.
 
50 bin dolarlık yüzük 
Konser sonunda Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç, Akçıl ve Akalın'a sahnede çiçek verdi. Genç'in ricasıyla Demet Akalın 'Ders Olsun' adlı şarkısını son kez seslendirdi ve sahneyi Akçıl'e bıraktı. 'Ders Olsun'u seslendirdiği sırada Demet Akalın'ın elindeki pırlanta yüzük dikkat çekti. Yüzüğün yaklaşık 50 bin dolar civarında olduğu öğrenildi. 
Editör: TE Bilişim