Demet Evgar'da 'Yok Artık'ta rol aldı.

Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Yok Artık’ın oyuncu kadrosuna Demet Evgar da katıldı. 25 Eylül’de seyirciyle buluşacak filmde güzel oyuncu, Necip Memili ile kamera karşısına geçip Ceyda karakterini canlandırdı.
‘Tam Gaz Komedi’ sloganıyla 25 Eylül’de sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan komedi filmi ‘Yok Artık’ın kadrosuna sevilen oyuncu Demet Evgar da katıldı.
YILIN merak edilen komedi filmlerinden olan ‘Yok Artık!’ın kadrosu netleşti. Filmin son transferi başarılı oyuncu Demet Evgar oldu. Sevilen oyuncu Necip Memili’yle kamera karşısına geçti. Filmde hafızasını kaybeden sevgilisinin, hafızasını yerine getirmek için her yolu deneyen ‘Ceyda’ karakterini canlandıran Evgar’ın da kadroya katılmasıyla filmin oyuncu kadrosu tamamlanmış oldu.
‘Tam Gaz Komedi’ sloganıyla 25 Eylül’de sinemaseverlerin karşısına çıkacak filmde Erkan Kolçak Köstendil, Ceren Moray, Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu, Murat Akkoyunlu, Serkan Keskin, Algı Eke, Funda Eryiğit gibi birbirinden ünlü isimler rol alıyor.