Devletin Zirvesi Rize’de Toplanıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mayıs Cuma günü öğle saatlerinde Rize’ye geleceği ve Cuma Namazını da eda edeceği Sahil Camii’nde aziz şehitlerimiz için okutulacak Kur’an-ı Kerim tilaveti ile Mevlid Programına katılacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Cuma günü saat: 10.00’da Ankara’dan uçakla Trabzon’a hareket edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Rize’ye hareket edecek. Erdoğan, Cuma Namazı öncesi Rize Sahil Camii’nde aziz şehitlerimiz için okutulacak Kur’an-ı Kerim tilaveti ile Mevlid Programına katılacak. 

Cuma Namazını Sahil Camii’nde eda edecek olan Erdoğan, namaz sonrası ise cami önünden Rizeli hemşehrilerini selamlayacak. Erdoğan’ın hemşehrilerini selamlama konuşmasının ardından Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından saat: 14.00’te Kültür Park Altın Salonda düzenlenecek Rize’nin Vergi Rekortmenleri ödül törenine katılacağı bilgisine ulaşıldı.

Erdoğan’ın 3 günlük Rize ziyaretini 22 Mayıs Pazar günü tamamlayıp Pazar akşamı memleketinden ayrılması bekleniyor. Öte yandan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'in de Erdoğan ile birlikte Rize'ye gelecekleri ve bazı programlara katılacakları bilgisine ulaşıldı.

Editör: TE Bilişim