Kurdoğlu, hainliklerinin ortaya çıkması ve yaptığı darbe yüzünden en ağır şekilde cezalandırıldı. Peki Diriliş Ertuğrul'da yeni bölümde neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Vakti! Kurdoğlu, hainliklerinin ortaya çıkması ve yaptığı darbe yüzünden en ağır şekilde cezalandırılır. İçerideki hainler birer birer imha edilmiştir.

Ne var ki, Süleyman Şah ve oğullarının obanın içindeki düşmanlarını yok etmesi, onların bu bereketli topraklarda huzurlu yaşamasını temin etmeyeceği çok açıktır. Burada yaşadıkları sürece Tapınakçıların onlara huzur vermeyeceği ortadadır.

Toyda iki seçenekleri olduğu ortaya çıkar; Ya bu cennet toprakları terk edeceklerdir ya da kalıp Tapınakçıların kalesini, başlarına yıkacaklardır. Süleyman ve oğullarıyla, birlik sağlanan obanın beylerinin kararı çok nettir...

Alem i İslam’ın başına bunca fitne, fesat ve bela musallat eden bu iblis güruhunun halline karar verilir. Bu kez toyda itiraz eden, hainlik eden yoktur. Ölümüne bir gönül birlikteliği vardır. Bu kararlılık ve şehit olma hususunda tavizsiz tavır obadaki birlik ve beraberlik ruhunu harekete geçirmiştir. Kadınlar, yaşlılar ve çocuklar dahil obada yaşayan herkes bu büyük karar için el ele verecek ve alpların savaşmak için destekçisi olacaktır.