Savaş Oyunu Oyna sitelerinse sevilen oyunlar arasında yer alan zekâ oyunları kişiye çok fayda sağlamaktadır. Bu oyunlar arasında yer alan kelime oyunu çok sevilmektedir. Bu oyunda en alt seviyeden başlayarak (4 harfli) üst seviyelere (5- 6 harfli) doğru tırmanarak oyunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Karışık verilen harflerle yeni kelimeler üreterek hem zekânızı geliştirecek hem de başarı sağlayabileceksiniz. Göz doldurma, selden kurtul, aç zombiler, gizem avcısı, kırmızı topu kurtar, kızgın küpler, salyangoz Bob, portakalı koru,…vb. zeka oyunları da sevilerek oynanmaktadır.
Erkekler tarafından sevilen hedefe vurma oyunları arasında yer alan bilardo oyunları da en popüler oyunlar arasında yer almaktadır. Spor oyunu oyna ve Bilardoda en yeni oyunlar arasında Amerikan bilardo oyna, hızlı bilardo, dora bilardo, renkli bilardo, hızlı bilardo, elektrikli bilardo, zor bilardo, verti bilardo, bilardo atışı, bombalı bilardo, bilardo oyna, üç top bilardo, online bilardo, gerçek bilardo, angry birds bilardo,…vb. yer almaktadır.
Komik oyunlarda çocukların güzel vakit geçirmesini sağlayan oyunlar arasında yer almaktadır. En güzel oyunlar olarak bilinen Kanal D oyun da kedi ve köpeğin spikerliğini izleyerek gülmekten kırılabilirsiniz. Kadın dövme oyunu, adam dövme oyunu, kedi oyunu, köyden indim şehire, kıskanç kız, okulda tembellik, sivilce patlatma oyunu, kurbağa prens, sue oyunları, sarışın hemşire, utangaç âşıklar gibi oyunlarda sevilerek oynanan komik oyunlardandır.