Bu sabah 9 civarı gördüğünüz gibi Emniyet binasının tam karşısında bomba yüklü bir aracın infilakı sonucu ilk anca 3 polisimiz şehit ve toplam 217 yaralımız hastanelere intikal ettirildi. 72 yaralı taburcu oldu.145 yaralı 5 hastanede tedavi görüyor. Yaralıların 85'i polis, 60'ı sivil. Yaralılar içinde nispeten durumu biraz daha ağır olanların sayısı 20.Durumu kritik olan 2 kişi var.

"FETÖ GÖREVİ PKK'YA DEVRETTİ"

FETÖ 15 Temmuz'da işlevini kaybetmiş ve görevi PKK'ya bırakmıştır. Başından beri söylüyoruz. Bu terör örgütlerinin arkasındaki akıl aynı. Bu yola başkoyduk. Hiç bir terör örgütü Türkiye ile bilek güreşine giremeyecek. Bunların çılgınlaşmasının arkasında operasyonlarımızın arkasındaki askerimizin, polisimizin, jandarmamızın artan takibi var. Yine benzer olayları bekleyebiliriz ancak bu bizi bir an bile yıldırmaz, yolumuzdan geri koyamaz.

"HEPİMİZİN CANI YANDI"

Milletimizin hissiyatını anlıyoruz, hepimizin canı yandı. Şehitlerimiz ve yaralılarımız var ama bir başka gerçek var. O gerçek Türkiye'nin geleceği ve aydınlık yarınlarıdır.

"BU ÖRGÜTÜ BÖLGE İNSANI İLE ARAMIZDAN ÇIKARACAĞIZ"

Bölgedeki insanların en büyük sorunu bölücü terör örgütü. Bu örgütü bölge insanı ile aramızdan çıkaracğız ve Türkiye'nin gelecek yolculuğunda beraber hareket edeceğiz. 15 Temmuz'da da gördük bu asil milleti kimse yenemez.O gün hep beraber sokaklardaydık bugün de burdayız. Her görüşten vatandaşlarımızla birlikteyiz. Konu vatan, memleket olunca gerisi teferruattır anlayışıyla devam edecek.Bu sabah 9 civarı gördüğünüz gibi Emniyet binasının tam karşısında bomba yüklü bir aracın infilakı sonucu ilk anca 3 polisimiz şehit ve toplam 217 yaralımız hastanelere intikal ettirildi. 72 yaralı taburcu oldu.145 yaralı 5 hastanede tedavi görüyor. Yaralıların 85'i polis, 60'ı sivil. Yaralılar içinde nispeten durumu biraz daha ağır olanların sayısı 20.Durumu kritik olan 2 kişi var.