Çoruh EDAŞ Trabzon Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışması dolayısıylaOrtahisar, Akçaabat ve Sürmene ilçesine bağlı bazı mahallelerde enerji kesintisi gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, 2 Nisan'da 06.00-11.00 saatleri arasındaOrtahisar ilçesinin 1 Nolu Beşirli Mahallesine bağlı Mimoza Sitesi, Yeşilpark Sitesi, Barış Sitesi ve Kınalıtaş Caddesinde, 08.00-09.00 saatlerinde ise aynı ilçeye bağlı 1 ve 2 Nolu Beşirli Mahallesi, Akyazı Dereboyu Caddesi ile Akyazı Stadı mevkisinde kesinti uygulanacağı vurgulandı.

Aynı gün 08.00-14.00 saatleri arasında Sürmene ilçesine bağlı Yeniay ve Çamburnu Mahallesine de elektrik verilemeyeceği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'3 Nisan'da 06.00-10.00 saatleri arasında Ortahisar ilçesine bağlı Akyazı, Uğurlu, Yeniköy, Geçit, Akkaya ve Karakaya Mahallesinde kesinti yapılacak. Aynı gün, Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü veYıldızlı Mahallesi ile HETAŞ Hacısalihoğlu HES, Fatih Eğitim Fakültesi, İl Jandarma Alay Komutanlığı, TİSKİ Akçaabat Müdürlüğü, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Bölge Trafik Müdürlüğü,Medical Park Hastanesi, Hilton Otel ve Aşkale Beton Santralinde de enerji kesintisi uygulanacak.'