Fabrika Kızı 2. bölümde Ferhat ile Şirin gibi sonunda yaknlaşma başlıyor.

Eğlenceli yaz dizisi Fabrika Kızı 2. bölümüyle ekranlara gelmeye devam etti. Peki, Show TV'nin yaza damga vurması beklenen dizinin bu bölümde neler oldu? İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram, Aydan Burhan, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Begüm Yılmaz gibi başarılı oyuncuların olduğu Fabrika Kızı dizisinin son bölümünde yaşanacaklar büyük bir merakla bekleniyordu. Hep el üstünde tutularak büyütülen Aylin ve tek varlığı bir fabrika olan Ferhat'ın kesişme hikayelerini eğlenceli bir şekilde anlatan Fabrika Kızı 2. bölümü, 2 Temmuz Perşembe günü Show Tv ekranlarında yayınlandı.

FABRİKA KIZI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Fabrika Kızı 2. bölümünde; hisseler için Ferhat'a meydan okuyan Aylin'in bu kez işi zordu. Birbirleriyle rekabet halinde olan ikili müşteri bulmak için kendilerini sokaklara attı. Onlar birbirleriyle müşteri savaşına girmişken beklenmedik bir arıza fabrikada hayatı durdurdu. Çıkan arızayı hızlıca tamir ettirmek için müşteri savaşına aran veren ikili kısa sürede para bulmak için çözümü fabrikanın bahçesini düğün için kiralamakta buldu. Fabrika Kızı 2. bölümünde Aylin ve Ferhat'ın çekişmesi sürerken bu arada erkek ev arkadaşı arayan Cansın'ın Rus güzeli Eva'ya oda kiralaması Nuriye'yi delirtti. Kızın dillere destan güzelliği ise kendisiyle ilgili güven problemleri olan Gül'ü depresyona soktu. Afitap'ın kızlara anlatacağı bu hafta ki renkli hayali ise bir kez daha kızları büyüledi.

FABRİKA KIZI KONUSU

Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin, nişanlısı ile birlikte İzmir'de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin'in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur.Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin'in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul'daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat olacaktır.