Eylül ayında sevenleriyle buluşacak olan yılın sabırsızlıkla beklenen futbol oyunu FIFA 16'nın kapağında Lionel Messi ile birlikte bir Türk futbolcu daha yer alacak.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde oyunun Super Deluxe Edition sürümünün kapak görseli yayınlanmış, kapakta ise Barcelona forması giyen Arjantinli futbolcu Lionel Messi'yi görmüştük.

Şimdi ise her ne kadar bir görsel göremesek de Electronic Arts'ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Aral Game, FIFA 16'nın kapağında Messi ile birlikte Barcelona'ya yeni transfer olan milli gururumuz Arda Turan'ın yer alacağını duyurdu.

FIFA 16, Türkiye Süper Lig takımlarının yanı sıra Türkçe dil desteğiyle bu yıl Türk oyuncularının karşısına çıkacak. Ayrıca Arda Turan'lı kapağıyla kutulu şekilde satışa sunulacak oyun, kadın futbolcuları da oynanabilir olarak sunacak.

Yeni nesil konsollar için Ignite Engine ile geliştirilen FIFA 16, PlayStation 3 ve Xbox 360'ta ise eski grafik motoruyla yoluna devam edecek. FIFA 16, PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 ve Xbox 360 için eş zamanlı olarak Eylül ayında yayınlanacak. 
Editör: TE Bilişim