Galaxy Tab S2 özellikleri ve fiyatı nedir? Galaxy Tab S2 ne zaman gelecek? Galaxy Tab S2 ne zaman tanıtılacak? İşte tüm detaylar.

Android tablet pazarındaki güçlü markalardan olan Samsung, bu yıl daha az model tanıtarak dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl Tab 4, Tab Pro ve Tab S serileri ile karşımıza çıkan marka, bu yıl bugüne kadar sadece Galaxy Tab A modellerini tanıttı.

MWC 2015'ten itibaren sızıntıları gelmeye devam eden yeni nesil Tab S2 serisi ise halen tanıtılmış değil. Bugüne kadar pek çok özelliği ortaya çıkan Galaxy Tab S2 8.0 modeli, bugün bir kez daha göründü.

Yeni nesil Galaxy Tab S2, Nokia N1 ve ZenPad S 8.0 ile rekabet edecek!

8 inç boyutta 2560x1536px çözünürlükte bir Super AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak Galaxy Tab S2'nin, 1.9 Ghz hızında 8 çekirdekli bir işlemciden güç alacağı ifade ediliyor.

Kamera tarafında 8 megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera sunacak model Nokia N1 ve Asus ZenPad S 8.0 ile doğrudan rekabet edecek.

Ayrıca Samsung'un 9.7 inç ekranlı bir Galaxy Tab S2 üzerinde çalıştığı ve bu modelin de farklı ekran ve batarya boyutu dışında, aynı teknik özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor. Uzun zamandır sızıntıları gelmeye devam eden Galaxy Tab S2 modellerinin ne zaman tanıtılacağı halen belli değil. Bakalım Samsung'un yeni üst seviye tableti sunacakları ile başarılı olacak mı?
Editör: TE Bilişim