Ocak ayında rol aldığı Aramızda Kalsın dizisi final yapan Gökçe Bahadır’ın yeni projesi ’Hatırla Gönül’ün ikinci erkek oyuncusu da belli oldu.İzleyiciler dört gözle beklediği dizi Hatırla Gönülde rol alan Gökçe Bahadır’ın partneri Engin Öztürk oldu.Gökçe Bahadır yeni dizi projesi ile ilgili bilgi vermedi.  Hatırla Gönül dizisi fırtınalar estirecek gibi. Bahadır’ın yeni partneri oyuncu Engin Öztürk oldu.Yeni yayın döneminde ’Hatırla Gönül’ İsimli diziyle ekranlarda yer alacak olan Gökçe Bahadır, Geçen akşam Etiler Da Mario’da Restaurantdaydı.



Yeni yayın döneminde ’Hatırla Gönül’ adlı diziyle ekranda yer alacak olan Gökçe Bahadır, önceki akşam Etiler Da Mario’da yemekteydi. Oyuncuya, Engin Öztürk ve Onur Saylak da eşlik etti. Beş saatlik görüşmenin ardından Saylak ve Öztürk mekanı ilk terk eden isimler olurken soruları yanıtsız bıraktılar.
Sonradan çıkan Gökçe Bahadır ise yeni bir proje için bir araya geldiklerini söyledi. Yeni dizisinde aynı kadroda olacakları sorulunca oyuncu, “Bakalım, hep beraber göreceğiz” dedi.