Ömer, Gülru’ya boşanması için rest çekerken; Gülfem’in yaptırdığı DNA testi ortalığı karıştırır. Güllerin Savaşı fragmanı yayınlanıyor. Neye uğradığını şaşıran Gülru, bir anda suçlu durumuna düşer. Yaptırdığı testle Gülru’ya karşı eli güçlenen Gülfem, ondan kurtulmak için atağa geçer. Cihan'ın ise, artık hem duyguları hem de kafası tamamen karıştırmıştır. Gülru, bütün gücüyle gerçeklerin peşinden koşmaya devam eder. Öte yandan, Ömer’in Amerikalı eski kız arkadaşı Brooke’un birden ortaya çıkması, Gülru’yu kıskançlığın pençesine düşürür.  Ömer’in Gülfem’den boşanmak için ilk adımı atmasıyla, Gülru duygularına karşı verdiği savaşı kaybeder ve uzun zaman sonra kendini aşka bırakır. 


6 Haziran Cumartesi Gülfem ve Cahide ise Gülru’yla Ömer’i sonsuza dek ayırmak için şeytani bir plana kalkışırlar. Gülru’nun ailesinin başına 



büyük bir felaket getirecek bu plan Gülru ve Ömer’i de yakıcı bir ayrılığa mahkum edecektir.

Gülru, geçirdiği krizden sonra toparlanabilecek mi? Halide'nin ona yaptıklarının farkına varan Gülru, nasıl bir karar alacak?
 
Gülfem ve Ömer'in yakınlaşmasına şahit olan genç kadın, yeni kararı ile başta Cihan olmak üzere herkesi şaşırtacak bir yol izlemeye başlıyor.
 



GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜM İZLE
 
Güllerin Savaşı 47. Bölüm de: Gülru, Halide’yi Köşkten Kovuyor.
 
Gülru’nun, ilaç etkisi altındayken hastanelik olmasıyla ortalık karışmıştır. Köşeye sıkışan Gülfem ve sorularına cevap bekleyen Ömer ile Cihan, Gülru’nun kendine gelmesini bekler. Gördüğü halüsinasyondan çok etkilenen Gülru ise Gülfem’le aralarındaki savaşı sorgulamaya başlar ve Gülfem’i bile şaşkına çeviren bir karar alır. Gülru’nun ilk hamlesi Halide’ye yaptıklarının cezasını çektirip, onu köşkten yollamak olur. Güllerin Savaşı fragman
 
Öte yandan hamilelik oyununu bir türlü sonlandıramayan Gülfem, kendini oyuna kaptırır.  Gülfem, gerçekten anne olmak istediğine karar verirken, yaşananlar herkesi şoke eder.
Editör: TE Bilişim