Günebakan 2. bölüm fragmanı yayınlandı, Günebakan 2. bölüm fragmanı hd izle, Günebakan 2. bölüm fragmanı hd yayın izle, Günebakan 2. bölüm fragmanı hd yayından canlı izle, Günebakan 2. bölüm fragmanı hd yayından izle, Günebakan 2. bölüm fragmanı izle.

Ekranlarda fırtınalar estirmesi beklenen Günebakan 2. bölüm fragmanı ilk bölümün ardından yayınlandı. Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan, Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarının hikayesini anlatıyor. Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği Günebakan yeni bölümüyle 19 Temmuz Pazar akşamı saat 20:00'de Atv'de ekrana gelecek.

GÜNEBAKAN 2. BÖLÜM ÖZETİ

Günebakan 2. bölümünde yıllar sonra karşılaşan Günce ve Rüzgar eski günleri yad ederken, amacına ulaşmak için her yolu mübah gören Esra, Kudret ile takılmaya devam edecek. Kardeşini korumak için Esra ile nişanlanan Rüzgar'ın hiçbirşeyden haberi yokken, Günce Esra ve Kudret'in arasında birşey olduğunu öğrenecek. Peki, Günebakan yeni bölümünde Günce duyduklarını çocukluk aşkı Rüzgar'a anlatacak mı? Günebakan 2. bölümüne damga vuracak bir diğer sahne Günce ve Rüzgar'ın paraşütle gezintisi olacak, ikili paraşüt gezintisinde kötü bir sürprizle karşılaşacak.

GÜNEBAKAN KONUSU

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya`yı belediye başkanının oğlu Fettah`la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya`nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar... 

Editör: TE Bilişim