Şampiyonlar ligi finalini izlemek için Berlin’e giden Berna Laçin, “Saat 4'te yola çıktım, elimde pasaportumla sandığa yetiştim. Şimdiye kadar hiç oy kullanmadığım olmadı çok şükür” dedi.

Ekibiyle birlikte uçağını erteledi

Kenan Doğulu, 30 kişilik ekibiyle birlikte gideceği Kopenhag konserinin organizasyonunu vatandaşlık görevini yerine getirmek için değiştirdi. İstanbul’dan cumartesi günü ayrılmaları gerekirken uçak seferini pazar gününe aldırdı.

Oyunu doktor izniyle kullandı

Ti­yat­ro­cu Beh­zat Uy­gur, ame­li­yat son­ra­sı dok­to­run­dan izin ala­rak oy kul­lan­ma­ya gi­de­ce­ği­ni du­yur­du. Has­ta ya­ta­ğın­dan kal­kıp, san­dık ba­şı­na gi­den  Uy­gur, sos­yal med­ya he­sa­bın­dan du­ru­mu  "Apan­di­si­ti al­dır­dım, dok­to­rum­dan iz­ni alıp oy ver­me­ye gi­di­yo­rum"
me­sa­jıy­la pay­laş­tı.

Kırık ayakla sandık başındaydı

Ün­lü sa­nat­çı Se­zen Ak­su, Bey­ko­z’­da­ki Se­dat Si­ma­vi İl­ko­ku­lu­’n­da sa­bah sa­at­le­rin­de oy kul­lan­dı. Bir sü­re ön­ce dü­şüp aya­ğı­nı kı­ran Ak­su­’nun ra­hat­sız­lı­ğı ne­de­niy­le yü­rü­mek­te güç­lük çek­ti­ği gö­rül­dü. Ken­di­siy­le sel­fi­e çek­tir­mek is­te­yen bir hay­ra­nı­nın fo­toğ­raf is­te­ği­ni ge­ri çe­vir­me­yen ün­lü sa­nat­çı fo­to mu­ha­bir­le­ri­ne “A­şa­ğı­dan çe­k” di­ye­rek es­pri yap­tı.

Hastanelere de sandık konulmalı

Bodrum’da  yaşayan Fatma Girik, dün öğle saatlerinde sandık başına gitti. Girik, kasım ayından bu yana hastanede tedavi gören, hayat arkadaşı Memduh Ün ve tüm hastalar için hastanelere de sandık konulması gerektiğini vurguladı.

Gözümüzü açtık oy vermeye gittik

Na­zan Ön­cel de sa­ba­hın er­ken sa­at­le­rin­de oy kul­la­nan ün­lü isim­ler ara­sın­day­dı. Ön­cel, pay­laş­tı­ğı fo­toğ­ra­fın al­tı­na, “Gö­zü­mü­zü aç­tık, oy ver­me­ye git­tik. Gö­rev ta­mam­dır. Çok se­vi­yo­ruz mem­le­ke­ti­mi­zi be ya” no­tu­nu düş­tü.

Oyunu oğluyla birlikte kullandı

Ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı da küçük oğlu Pars ile birlikte oy kullandı. Herkesi oy kullanmaya çağıran Şallı sosyal medyadan , “Oyunu kullanmayan kalmasın” dedi.

Sandığa çağırdı

Be­ren Sa­at eşi Ke­nan Do­ğu­lu ile bir­lik­te san­dık ba­şı­na git­ti. Sa­at de bir­çok ün­lü isim gi­bi sos­yal med­ya­dan her­ke­si oy kul­lan­ma­sı için san­dığa ça­ğır­dı.

Bulgaristan’dan geldi

Sof­ya­’da ye­ni fil­mi­nin çe­kim­le­ri­ni sür­dü­ren Cem Yıl­maz, oy kul­lan­mak için eki­bi­ni top­la­ya­rak İs­tan­bu­l’­a gel­di. Er­ken sa­at­ler­de Eti­le­r’­de­ki Lüt­fi Ba­nat İl­ko­ku­lu­’na ge­len ün­lü ko­med­yen, se­çim­le­rin ha­yır­lı ol­ma­sı te­men­ni­sin­de bu­lun­du.

Dünya güzelimiz de sandıktaydı

Dünya güzelimiz Azra Akın’ın da sandık başındaki mesajı “Oyuna sahip çık” oldu.
Editör: TE Bilişim