Hastane önünde oturma eylemi yaptı.

Cafer ZENGİN/ KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası'nın (SES), bir gazeteye yaptığı açıklama nedeniyle başka bir hastaneye atandığı belirtilen Sendika Temsilcisi ve erkek hemşire Çağdaş Ozan Timur'a destek eylemi sürüyor. Dün Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği önünde basın açıklaması yapan sendika üyeleri, bu kez de Başhekimlik merdivenlerinde oturma eylemi yaptı.
Üzerlerine 'Köle değil personeliz', 'Baskılar bizi yıldıramaz', 'Adil yönetim istiyoruz' yazılı tişörtler giyerek oturma eylemi yapan SES üyeleri, aynı zamanda 'Hastane yönetiminin adil davranmadığına' yönelik hazırladıkları pankartı da yere serdi.
Erkilet Çocuk Hastanesi'ne atanan sendika üyelerine yapılan haksızlık giderilinceye kadar mücadele edeceklerini ifade eden SES Şube Başkanı Orhan Karakaya, "Haksız, hukuksuz davranan, adil ve tarafsız olmayan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği önünde dün basın açıklaması bu günde ilk oturma eylemimizi yaptık. Yine yarın da ikinci oturma eylemimizi yapacağız. Hastane yönetimi bu yanlıştan vazgeçene kadar, yani üyemizi personel ihtiyacının da olduğu eski yerine görevlendirinceye kadar eylemlerimizi değişik şekillerde sürdüreceğiz" dedi.