Mal varlığı ve otelleri ile gündemlerden düşmeyen hiltonlar.

Hilton kardeşler durulmuyor! Hilton Otelleri'nin Paris Hilton gibi bir diğer varisi olan Conrad Hilton da skandallar ile gündeme gelmeye başladı. Paris ile Conrad'ın skaldalları aile geleneği halini almaya başladı. 21 yaşında olan Paris Hilton'un kardeşi olan Conrad Hilton, Londra-Los Angeles seferini yapan uçaktayken yolculara hakaret ve mürettebatı tehdit etmekle suçlanıyor.

Hilton Otelleri'nin varislerinden 21 yaşındaki Conrad Hilton, Hilton ailesinin en sosyetik üyesi Paris Hilton'un da aynı zamanda kardeşi. Conrad Hilton geçen yıl İngiliz Havayolları'nın Londra-Los Angeles seferi sırasında yolculara küfretmekle ve mürettebatı ölümle tehdit etmekle suçlanmıştı. Uçağın mürettebatı Hilton'a kelepçe takmak zorunda kalmıştı. Hilton, mahkemede özür dilemiş ve bir daha aynı davranışı asla tekrarlamayacağını söylemişti.

5 BİN DOLAR PARA CEZASI 

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde görülen davada yargıç, Conrad Hilton'ın 5 bin dolar da para cezası ödemesine hükmetti.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRECEK

Psikolojik tedavi görecek olan Conrad Hilton ayrıca mahkeme kararı ile de psikolojik tedavi görecek. Hilton'un tedavi göreceği bir diğer alan da madde bağımlılığı olacak. Genç Hilton'un yargılandığı tek dava ise bu değil. Dikkatsiz araç kullanmakla da suçlanan Hilton geçen yıl Ağustos ayında da polisin dur ihbarına aldırmayıp kaçmaya çalışmış, spor aracını ile bir ağaca çarparak elinden yaralanmıştı.