İbrahim Tatlıses partide yeni bir tanışma yapmış.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, annesinin 50. yaşı için doğum günü partisi organize etti. Doğum günü partisinde İbrahim Tatlıses de hazır bulundu. Organizasyon için Etiler'deki bir kebapçıyı seçen İdo Tatlıses'in İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'ya bir de sürprizi vardı: İdo Tatlıses, yeni sevgilisi Şiva Behruzfar'ı da partiye getirmişti. Sevgilisini tüm aile bireyleriyle tanıştıran İdo Tatlıses, çıkışta babası İbrahim Tatlıses'e eşlik etti. İdo Tatlıses, oyuncu sevgilisiyle farklı zamanlarda ayrıldı.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

1952 yılında doğan İbrahim Tatlıses, çocuk yaşlarda çalışmaya başlamıştır. İnşaatta türkü söylerken Adanalı bir sinemacı tarafından keşfedilen ünlü türkücü, Ayağında Kundura türküsü ile tanınmıştır. "Kara Kız" ile "Beni Yakma Gel Sevdiğim" adlarında 45'likler ile müzik dünyasına giriş yapan İbrahim Tatlıses, 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Müzik, televizyon ve sinema alanında kariyer yapan İbrahim Tatlıses, gıda, turizm, inşaat, iletişim, ulaşım gibi birçok alanda yatırım yapmıştır.

İDO TATLISES KİMDİR?

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in ve sinema oyuncusu Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 1992 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelmiştir. Bir dönem babasının sahip olduğu Tatlıses TV'de çalışan İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in izinden giderek Amerika'daki sayılı müzik okullarından Berklee'ye giderek burada müzik eğitimi almıştır. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tatlıses, DJ'lik performansıyla da dikkatleri üzerine çekmiştir. Zeynep Ece Akengin ile beraberliği medyaya yansıyan İdo Tatlıses'in sık sık değiştirdiği imajı da medyanın ve sosyal medyadaki takipçilerinin oldukça ilgisini çekmiştir. 2013 yılında İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu Tatlıses Kebap'ın başına geçen İdo Tatlıses, restoranın işletmeciliğini annesi Derya Tuna ile birlikte yapmıştır.