İbrahim Tatlıses, beynindeki hasar yüzünden şarkı sözlerini aklında tutamıyor.

TAM OLARAK İYİLEŞEMEDİ

Uğradığı silahlı saldırı sonucu 2011 yılından beri tedavi gören İbrahim Tatlıses uzun süredir ABD'deydi. Miami'deki bir hastanede büyük bir operasyon geçiren ünlü türkücü, geçtiğimiz ay İstanbul'a döndü.
Tedavisi halen devam eden Tatlıses, yine eskisi gibi şarkı söylemek için büyük çaba sarf etse de bu konuda istediği seviyeye gelemedi. Uzun süren tedavi ve birçok değişik tedavi tekniklerine rağmen iyileşemeyen Tatlıses'in neden şarkı söylemediği ortaya çıktı.



 
CİDDİ HASAR BIRAKTI

Vurulduğu zaman geçici bir süre hafıza kaybı yaşayan Tatlıses, geçtiğimiz günlerde girdiği stüdyoda şarkı söylerken yine sıkıntı yaşadı. Ünlü türkücüye 2011'de isabet eden kurşun, beyinde ciddi bir hasar bıraktı.

ŞARKI SÖZLERİNİ AKLINDA TUTAMIYOR

İmparator, gündelik hayatında sıkıntı yaşamasa da şarkı sözlerini aklında tutamıyor. İbrahim Tatlıses, kurşunun beyinde yarattığı bir diğer hasar sonucu da 'müzik makamı'nı hafızasında oturtamıyor ve bu nedenle şarkı söyleyemiyor.

TATLISES OYUNU KULLANDI

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kişisel Instagram hesabından oy kullanırken çekilen fotoğrafını paylaşarak 'barış' vurgulu bir mesaj verdi.

Daha önce AK Parti'den aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen İbrahim Tatlıses, oy kullanırken görüldüğü fotoğrafında "Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Dünyada en çok sevdiğim şey BARIŞ. Barış'ın gelmesi için oyumu Barış'a attım."diye açıklama yaptı.