İbrahim Tatlıses hakkında çıkan hafıza kaybı dedikodularına sert cevap verdi. Sinirlenen Tatlıses: Gel de söylenen dedikodulara kulaklarını tıkama! Allah sizleri bildiği gibi yapsın" dedi.

Geçtiğimiz günlerde hafızasını kaybettiği ve müziği bırakacağı yönünde haberleri görünce çılgına dönen ünlü sanatçı, kızının videosunu paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan ve başından vurulan İbrahim Tatlıses, uzun bir tedavi süreciyle sağlığına kavuşmuştu.  Kırılan kafatası kemiğinin parçalarından biri, risk taşıdığı için ameliyat sırasında o bölgeye dokunulmayan Tatlıses, tekrar beyin ameliyatı olmak için uzun süre ABD'de kalmıştı. 
 
"İNSAN BUNUN İÇİN YAŞAMAZ MI! "
 
Başarılı geçen ameliyatın ardından Türkiye'ye dönen Tatlıses hakkında hafızasını kaybettiği ve bir daha şarkı söyleyemeyeceği yönünde yapılan haberler ünlü sanatçıyı kızdırdı. 
 
İbrahim Tatlıses Instagram hesabından çıkan haberleri yalanlayıp kızının videosunu paylaşarak şunları yazdı: "Şuna baksana ya insan ya bunun için yaşamaz mı be? Tabi ki yaşar! Gel de söylenen dedikodulara kulaklarını tıkama! Allah sizleri bildiği gibi yapsın. Yok efendim hafızam yerinde değilmiş, yok efendim şarkının sözlerini unutmuşum yok efendim stüdyoya girmişim yok efendim falan da falan!"
 tatlises.jpeg
"KENDİNİZ OLUN! "
 
"Peki bunların hepsi olurken ben nasıl oluyor da bunları yazıyorum acaba? Bir gün herkes İBO'cu olacak demiş miydim? İlla ki İBO'cu olmanız gerekmiyor kendinizci olun yeter kalın sağlıcakla! "