İlişki Durumu: Karışık 2. bölüm fragmanı yayınladı mı? Hayır.

Show Tv'nin yeni dizisi İlişki Durumum Karışık'ta 2.bölümde Evde kendi halinde hikaye yazmakta olan Ayşegül, arkadaşlarının yaptığı sürprizle kendini Yunanistan’da tatilde bulur. Arkadaşlarının finanse ettikleri bu tatilde tesadüfen ünlü dizi oyuncusu Can Tekin’le tanışan Ayşegül, kısa sürede işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını anlar. Arkadaşlarının ona hazırladıkları asıl ‘sürpriz’ başkadır.

Apar topar İstanbul’a döndüğünde gerçeklerle yüzleşir: Artık bir evi yoktur.

Başrollerinde Seren Şirince,Berk Oktay,Pamir Pekin,Eda Ece'nin rol aldığı dizide  Sürprizler bununla da bitmez, Ayşegül’ün hayatı, tekrar karşısına çıkan Can’la birlikte tamamen değişecektir.

Show Tv yaz dizilerine bir yenisini daha ekledi. İlişki Durumu: Karışık dizisi yaz sezonunda Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak

Show Tv’de haziran sonu başlaması beklenen İlişki Durumu: Karışık dizisi oyuncu kadrosu ve konusu da netleşmeye başladı.

Mf Yapım imzalı İlişki Durumu: Karışık dizisi aşk dizisi formatında olacak.

İlişki Durumu: Karışık Oyuncu listesi

Berk OKTAY(Can): 1982 Ankara Doğumlu olan yakışıklı oyuncu 33 yaşındadır. Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan rolüne izlemiştik. Son olarak ise Aşktan Kaçılmaz dizisinde rol almıştır

 

Pamir PEKİN(Murat): 1978 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 38 yaşındadır. Ekonomi bölümü mezunu olan dizi ve film oyuncusu Pamir Pekin kısa zamanda genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. Son Olarak yakın zamanda final yapan Gönül İşleri dizisinde Kemal komiser rolünü canlandırmıştı.

Eda Ece:(Elif) Pis Yedili dizisi ile Türkiye onu tanıdı. Beni Böyle Sev dizisinde ise Zeyno karakterini canlandırmıştır.

Ede Ece 1990 İstanbul doğumludur. Daha genç yaşında rağmen 2 çok önemli dizide rol almayı başarmıştır. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur.

Seren ŞİRİNCE(Ayşe Gül): Aşk Emek İster dizisinde rol almıştır. En önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

Özlem ÖÇALMAZ(Ece): Üç Arkadaş dizisinde canlandırdığı Ceyda Rolü ile tanıdığımız güzel oyuncu bu dizinin ömrünün kısa sürmesi ile Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 dizisinde yardımcı rollerde rol almıştır.

Özlem ÖÇALMAZ en önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

DİZİ : İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

KANAL : SHOW TV

SAAT : 20.00

GÜN : CUMARTESİ