Oy kullanma işlemi başlamadan önce sandıklar mühürlendi. Oy kullanımı başlamadan önce sandık başkanı görevlilere yemin ettirdi.  Atatürk Havalimanı geliş katında 7, gidiş katında ise 5 olmak üzere toplam 12 sandık kuruldu. Almanya’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen Sema Aslantaş ilk oy kullanan oldu. Vatan ve millet için hayırlı olması dileklerinde bulunan Aslantaş, “Artık bir daha kullanmayalım. Kısa zamanda bu kadar büyük bir şey bilmiyorum. Tatil için geldim. Daha önce de kullanmıştım. Ülke karışık çok karışık. Gene bir koalisyona gidebiliriz gibi geliyor ama bilmiyorum” diye konuştu.

Almanya’ya gitmeden önce oy kullanan İbrahim Berber ise ülkeye hayırlı olmasını diledi. İkinci defa gümrük kapısında oy kullandığını ifade eden Berber, “7 Haziran’da kullandım. Şimdi 1 Kasım’da oy kullandım. İlkini Sabiha Gökçen’de kullandım. Çok değerli olduğunu düşünüyorum katkıda bulunmak istedim” ifadesini kullandı.
Yurtdışı seçmen kütüğünde kayıtlı seçmenlerin oy kullanabileceği gümrük kapıları ise şöyle:

Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Sarp Karayolu, Kapıkule Karayolu, Kapıkule (Pazarkule) Karayolu, İpsala Karayolu, Hamzabeyli Karayolu, Dilucu Karayolu, Dereköy Karayolu, Şakirpaşa Havalimanı, Esenboğa Havalimanı, Antalya Havalimanı, Eskişehir Havalimanı, Elazığ Havalimanı, Gaziantep Havalimanı, Hatay Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı, Erkilet Havalimanı, Konya Askeri Havalimanı, Dalaman Havalimanı, Bodrum-Milas Havalimanı, Samsun Havalimanı, Trabzon Havalimanı, Zonguldak Havalimanı, Kuşadası Limanı, Ayvalık Limanı, Çeşme Limanı, Derince Limanı, Mersin Limanı, Taşucu Limanı, Marmaris Limanı, Bodrum Limanı, Samsun Limanı.