iOS 8.4 güncellemesi Türkiye için güncellemesinin ne zaman yayınlanacağını ilk olarak saatine kadar açıklıyoruz.

Android işletim sistemine inat Apple bunda 4 yıl önce satışa sunduğu telefonlarına bile yazılım güncellemesi sunmaktadır. Apple’ın Haziran ayında yaptığı Geliştiriciler Konferansı’nda tanıttığı Apple Müzik servisinin de içinde bulunduğu iOS 8.4 güncellemesi yarın yerle saat ile 08:00’da indirilmeye sunulacak.

Apple her zaman güncellemeleri saat 10:00’da sunuyordu ama geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir mail güncellemenin sabah 08:00’da başlayacağını gösteriyor.

 

Beats Müzik CEO’su Ian Rogers’a ait olduğu anlaşılan bir mail iOS 8.4 güncellemesinin saat 08:00 olduğunu ortaya çıkartırken; Apple’ın yeni radyo istasyonu Beats 1’in de saat 09:00’da yayına geçeceği düşünüldüğünde güncellemenin yerel saate göre 2 saat erken başlayacağını öngörebiliriz. Ülkemizde ise güncellemenin yarın saat 15:00 gibi sunulacağını tahmin ediyoruz.

Apple’ın iştahını kabartan Apple Müzik servsi ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak ve kullanıcıların ayağı alıştırılacak daha sonra da aylık (sudan ucuz) 9,90 TL ye kullanıcıların hizmetine sunulacak. 6 kişilik aile grubu ise 14.99’dan bu servisten yararlanabilecek 
Editör: TE Bilişim