Apple’ın son iPhone modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, mobil kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi ve satış rekorları kırdı. Şirket sıradaki amiral gemisinin hazırlıklarına başladı ve adı iPhone 6S olacağı iddia edilen cihaz hakkında söylenti ve spekülasyonlar devam ediyor.

Muhemelen Apple, Eylül ayında yeni iPhone modelini tanıtacak ve tam olarak ne olacağını şimdiden bilmek oldukça zor. Yaklaşık üç ay sonra tanıtılacak olan iPhone modeline ait çeşitli sızıntı bilgiler ve analistlerin tahminleri bir süredir gündemden düşmüyor.

iPhone 6 ve 6 Plus’ın halefi olacak yeni iPhone’un şimdiya kadar gelen bilgileri arasında kamera ve tasarım konusunda değişiklikleri yer alıyor.

Apple iPhone 6S ve iPhone 6S Plus hakkında şimdiye kadar gelen bilgileri ve kullanıcıların yeni iPhone modellerinde neler görmek istediğini, sonraki sayfalarımızda inceleyebilirsiniz.

Muhtemelen iPhone 6S adını alacak

Bir sonraki iPhone modelinde iPhone 6 ve 6 Plus’a göre önemli değişiklikler bekleniyor ve telefonun iPhone 6S değil Apple iPhone 7 olarak anılacağı iddia ediliyor. En azından, KGI Securities analisti Ming Chi Kuo daha önce yazdığı bir yazıda iPhone 7 olacağını söyledi. Ancak son zamanlarda gelen bilgiler iPhone 6S olacağı yönünde.iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi iki boyutta gelebilir

Kuo ayrıca yazısında Apple’ın  Eylül ayında tanıtılan yeni iPhone’un 4.7 ve 5.5-inç varyantları ile tanıtılacağını iddia etti. Muhtemelen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus.
Editör: TE Bilişim