Romantik şarkıların beyefendi ismi Hakan Altun’un konuk jüri üyesi olduğu “İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi” sorusunun cevabı belli. Eğer siz de Google’da “İşte Benim Stilim’de bu hafta (6 Haziran) kim elendi” diye arama yapıyorsanız. Cevabı haberimizde…
İşte Benim Stilim 5 Haziran Cuma akşamı heyecan üst seviyedeydi. Zira İşte Benim Stilim bu hafta kim elenecek, İşte Benim Stilim kim elendi? İşte Benim Stilim 5 Haziran kim elendi? gibi soruların yanıt bulacağı akşamdı. Peki, İşte Benim Stilim’de bu hafta 9. Hafta (5 Haziran) kim elendi? İşte cevabı…

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?            

İşte Benim Stilim programında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İzleyenlerin heyecanlı dakikalar yaşadığı ve neredeyse reklamlarıyla birlikte izlediği İşte Benim Stilim’de kimin eleneceği büyük merakla bekleniyordu.

Yarışmacılar eleme gecesinin ikinci bölümünde Arabesk şarkılar ve arabesk sanatçılarını canlandırdı.

Zeynep karaca – Bergen, Ezgi Ünal – Esengül, Gülşah – Kibariye, Şilan Makal – Biricik, Sinem Umaş – Kamuran Akkor’u Çağla Çetinöz – Neşe Karaböcek’i canlandırdı.

İşte Benim Stilim’de artık son vedaydı. Çünkü bu hafta İşte Benim Stilim’den bir kişi elenecekti ve haftaya artık Türkiye’nin en stil kadını belirlenecek.

TACIN SAHİBİ ZEYNEP

İşte Benim Stilim’de gecenin en stil yarışmacısı ise Bergen’i canlandıran Zeynep Karaca oldu. Zeynep Karaca İşte Benim Stilim 5 Haziran Cuma gecesinde tacın sahibi oldu ve elenemeyecekti.

EZGİ ÜNAL MI SİNEM UMAŞ MI?

İşte Benim Stilim’de gecenin en rüküş ismi ve en az puan alan ismi ise Ezgi Ünal oldu. İşte Benim Stilim’de diğer yarışmacılar Ezgi’nin yanına bir isim daha eleyecek ve jüri kararını verecekti. Zeynep, Şilan ve Gülşah Sinem’i Ezgi’nin karşısına çıkardı. Çağla ve Sinem ise Gülşah’ın ismini verdi.

Ezgi’nin yanına bir eleme adayı olarak da Sinem eklendi. Peki, İşte Benim Stilim Sinem mi elendi, Ezgi mi? Daha önce de söylediğimiz gibi İşte Benim Stilim’in dün akşamki konuk jürisi ise romantik şarkıların beyefendi ismi Hakan Altun’du. Hakan Altun İşte Benim Stilim’de şarkılarıyla keyifli anlar yaşattı. Jüriye yöneltilen “İşte Benim Stilim’de 9. Hafta kim elensin” sorusu ise şöyle yanıt buldu;

Hakan Altun Ezgi Ünal gitsin dedi, Kemal Doğulu Sinem gitsin dedi, Ivana Sert Sinem gitsin dedi, Uğurkan Erez Ezgi Ünal gitsin dedi. İki jüri Ezgi Ünal, iki jüri ise Sinem gitsin dedi. Son olarak sıra Nur Yerlitaş’a geldi. Nur Yerlitaş’ın kararı İşte Benim Stilim’in 9. Haftasında yarışmaya veda edecek ismi belirleyecekti. Ve Nur Yerlitaş ise Sinem gitsin dedi.

Vee İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi sorusu artık yanıt buldu. İşte Benim Stilim 5 Haziran Cuma gecesi Sinem Umaş elendi. Sinem tüm jüri üyeleriyle tek tek vedalaştı ve gözyaşlarını tutamadı. Güzel yürekli, güzel yüzlü Sinem Umaş elendi. Sinem sadece Çağla’ya sarıldı ve ağladı. Sinem Umaş İşte Benim Stilim’in finaline bir hafta kala yarışmaya veda etti.

Çağla Çetinöz, Gülşah Yılmaz, Ezgi Ünal, Zeynep Karaca ve Şilan Makal İşte Benim Stilim'de finale kalan isimler oldu.
Editör: TE Bilişim