İşte Benim Stilim yarışmasında kim elendi?

Ekranların fenomen yarışması İşte Benim Stilimde heyecan devam ediyor. İşte Benim Stilim büyük finale sayılı günler kala 6 Eylül Cumartesi günü İşte Benim Stilimde neler yaşandı? 6 Eylül İşte Benim Stilimde en çok eleştirilen yarışmacı kim oldu? 6 Eylül İşte Benim Stilimde en çok beğenilen yarışmacı kim oldu? İşte Benim Stilim eleme gecesine doğru yaşanan bütün gelişmeler haberimizde…

 
Show TV ekranında yayınlanan İşte Benim Stilimde sular durulmuyor. Yayınlandığı günden beri tartışma konusu olmaya devam eden İşte Benim Stilimde büyük finale sayılı günler kala rekabette büyümeye devam ediyor. İşte Benim Stilim son eleme gecesi öncesinde neler yaşandı? 6 Eylül İşte Benim Stilimde en çok beğenilen yarışmacı kim oldu? 6 Eylül İşte Benim Stilimde en çok eleştirilen isim kimdi? 6 Eylül İşte Benim Stilim özeti ile karşınızdayız…
 
 6 Eylül Cumartesi günü İşte Benim Stilimde yine oldukça ilginç sahneler yaşandı. İşte Benim Stilimde geriye kalan 5 yarışmacı arasındaki rekabetin büyümesiyle şiddetli tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Bir yandan da İşte Benim Stilim 2. Sezon için yeni yarışmacı seçmeleri de devam ediyor. İşte Benim Stilimden elenen yarışmacılarında konuk olarak katıldığı programda kıyafet tarzından ziyade yarışmacılar arasındaki rekabet ön plana çıkıyor. İşte Benim Stilimde artık yarışmacılar tek bir kombin ile değil iki kombin üzerinden değerlendiriliyor. 6 Eylül İşte Benim Stilimde en çok eleştirilen yarışmacı ise Ezgi Baylar oldu.

 Ezgi Baylar’ın her zaman abiye ve tek elbise kombini ile çıktığını belirten yarışmacılara jüri üyeleri de destek oldular. İşte Benim Stilimin favori yarışmacıları Aycan-Nurcan Şencan’ın kombinleri beğenilmedi. 6 Eylül İşte Benim Stilime damgasını vuran isim ise yine Özlem Özden oldu. Özlem Özden giydiği turuncu renkli kıyafeti ile hem jüriden hem de yarışmacılardan büyük beğeni kazandı.

 İşte Benim Stilim All star eleme gecesi saat 20.00'da TV8 ekranlarında başladı ve hem gecenin birincisi hem de 'bu hafta kim elendi' sorusunun yanıtı belli oldu. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde eleme adayı olan Emel Özkızıltaş beyaz bir kıyafetle jürinin önüne geldi. Nur Yerlitaş 'a stüdyoyu terkettiren kavganın kahramanı Maria Surina ise siyah bir kıyafetle çıktı.

 Nur Yerlitaş kararını açıklarken Maria Surina ile yaptıkları kavganın kararını etkilemediğini vurguladı. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde 'kim elensin' sorusuna jüri üyeleri şu yanıtı verdi; Nur Yerlitaş 'Maria Surina elensin' dedi. Kemal Doğulu da tercihini Emel Özkızıltaş elensin diyerek yaptı. İvana Sert 'Maria Surina' elensin diyerek kararını açıkladı. Uğurkan Erez 'kim elendi' sorusunun yanıtını veren kararı açıkladı ve Maria'nın adını verdi.  Jüri oylaması sonunda İşte Benim All Star ilk eleme gecesinde Maria Surina elendi. Akıllarda ise Maria Surina Yarışmadan Nur Yerlitaş ile olan kavgası yüzünden mi elendi sorusu kaldı. 

 İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR BİRİNCİSİ VE ÖDÜLÜ  

 İşte Benim Stilim All Star final gecesinin birincisi sürpriz bir isim oldu. Çiğdem Çelik güçlü rakipleri sollayarak en yüksek puanı alarak 10 bin liralık büyük ödülü kazandı. MARİA SURİNA - NUR YERLİTAŞ KRİZİ Maria Surina eleme gecesinden önce 4 Eylül cuma günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star 'daki Nur Yerlitaş krizinin baş aktörü oldu. Jüri üyelerinin Maria'yı yorumladığı sırada yaşanan olaylar güne damgasını vurdu. Nur Yerlitaş yorumlarını yaparken Maria'nın karşılık vermesi üzerine çok sert tepki gösterdi. Nur Yerlitaş, Maria'nın cevap vermeye devam etmesi üzerine sinir patlaması yaşadı ve stüdyoyu terk etti. Bu sırada diğer jüri üyeleri de Maria'yı sert bir şekilde eleştirdi. 

 Öykü Serter de Nur Yerlitaş'ı stüdyoya döndürebilmek için yanına gitti. Diğer jüri üyeleri ve Öykü Serter'in ikna emesi üzerine Nur Yerlitaş bıkkın bir şekilde yerine döndü. MARİA SURİNA KİMDİR? Maria Surina avukat olmaya hazırlanıyor ve hukuk fakültesinde öğrenci. Dedesi Türkmen anneannesi ise Polanyalı olan Maria Surina bir melez güzeli. 26 yaşında olan Maria Surina 'mini etek' giymem diyen isimlerdendi. Yarışmanın finaline doğru ise bu sözünü çiğnediği gibi bu sezona da minilerle başladı.

İşte Benim Stilim All star eleme gecesi saat 20.00'da TV8 ekranlarında başladı ve hem gecenin birincisi hem de 'bu hafta kim elendi' sorusunun yanıtı belli oldu. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde eleme adayı olan Emel Özkızıltaş beyaz bir kıyafetle jürinin önüne geldi. 
 
Nur Yerlitaş 'a stüdyoyu terkettiren kavganın kahramanı Maria Surina ise siyah bir kıyafetle çıktı. Nur Yerlitaş kararını açıklarken Maria Surina ile yaptıkları kavganın kararını etkilemediğini vurguladı. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde 'kim elensin' sorusuna jüri üyeleri şu yanıtı verdi;
 
Nur Yerlitaş 'Maria Surina elensin' dedi.
Kemal Doğulu da tercihini Emel Özkızıltaş elensin diyerek yaptı. 
İvana Sert 'Maria Surina' elensin diyerek kararını açıkladı. 
Uğurkan Erez 'kim elendi' sorusunun yanıtını veren kararı açıkladı ve Maria'nın adını verdi. 
 Jüri oylaması sonunda İşte Benim All Star ilk eleme gecesinde Maria Surina elendi. Akıllarda ise Maria Surina Yarışmadan Nur Yerlitaş ile olan kavgası yüzünden mi elendi sorusu kaldı.  
 
İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR BİRİNCİSİ VE ÖDÜLÜ
 İşte Benim Stilim All Star final gecesinin birincisi sürpriz bir isim oldu. Çiğdem Çelik güçlü rakipleri sollayarak en yüksek puanı alarak 10 bin liralık büyük ödülü kazandı. 
 
MARİA SURİNA - NUR YERLİTAŞ KRİZİ
Maria Surina eleme gecesinden önce 4 Eylül cuma günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star 'daki Nur Yerlitaş krizinin baş aktörü oldu. Jüri üyelerinin Maria'yı yorumladığı sırada yaşanan olaylar güne damgasını vurdu. Nur Yerlitaş yorumlarını yaparken Maria'nın karşılık vermesi üzerine çok sert tepki gösterdi. Nur Yerlitaş, Maria'nın cevap vermeye devam etmesi üzerine sinir patlaması yaşadı ve stüdyoyu terk etti. Bu sırada diğer jüri üyeleri de Maria'yı sert bir şekilde eleştirdi. Öykü Serter de Nur Yerlitaş'ı stüdyoya döndürebilmek için yanına gitti. Diğer jüri üyeleri ve Öykü Serter'in ikna emesi üzerine Nur Yerlitaş bıkkın bir şekilde yerine döndü.

MARİA SURİNA KİMDİR?

Maria Surina avukat olmaya hazırlanıyor ve hukuk fakültesinde öğrenci. Dedesi Türkmen anneannesi ise Polanyalı olan Maria Surina bir melez güzeli. 26 yaşında olan Maria Surina 'mini etek' giymem diyen isimlerdendi. Yarışmanın finaline doğru ise bu sözünü çiğnediği gibi bu sezona da minilerle başladı.