İşte Benim Stilim güzeli Gülşah Yılmaz kimdir?Özgeçmişi enfes fotoğraflarıEkranların fenomen moda yarışması İşte Benim Stilim'de boy gösteren Serpil Gülşah Yılmaz kimdir?Serpil hakkında detaylar haberimizde..
İşte Benim Stilim'in yeni ve iddialı yarışmacılarından birisi de Serpil Gülşah Yılmaz.Yarışmada çok iddialı ve baya dikkat çekeceğe benziyor.Serpil Gülşah Yılmaz kimdir?TV8'deki İşte Benim Stilim yarışmacılarından Serpil kimdir?

 

Serpil Gülşah Yılmaz"1983 32 yaşında ıstanbul dogumlu.1.78 boyunda. Eskiden Stylingmiş.Suanda gayri menkul işleri ile ilgileniyor.Aynı zamanda Türkiyede Oryantal dansta derecesi var




İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMLER?

İşte Benim Stilim finalinde yeni yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor. Diyarbakır 'dan gelen güzel yarışmacı da öne çıkan isimlerden biri oldu. İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları: Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral.
Editör: TE Bilişim