İşte Benim Stilim birincisi kimdir?

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışma programı İşte Benim Stilim’de büyük final heyecanı yaşandı. 9 haftalık uzun bir maratonun ardından finale kalmaya hak kazanan yarışmacılardan kim birinci oldu? İşte izleyicilerin merakla beklediği büyük finalin kazananı…
 
Sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı ve Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliği yaptığı moda ve stil yarışması İşte Benim Stilim’de final heyecanı yaşandı.  Final gecesinin konul jürisi olan Sinan Akçıl, şarkılarıyla programa renk kattı. Yarışmanın birincisi ise jüri üyelerini bile şaşırttı!
İşte Benim Stilim’in birincisi SMS ile gönderilen oylama sonucu belirlendi. 12 Haziran gecesi gerçekleşen final programında birin olan yarışmacı Ezgi Ünal oldu.  Peki İşte Benim Stilim 3. sezon finalinde SMS oylaması sonuçlarına göre birinci , ikinci ve üçüncü olan isimler kimler?
 
Birinci olan isim Ezgi Ünal oldu. Ezgi Ünal 100 bin liralık ödülü kazanıp İşte Benim Stilim 3. sezon birincisi oldu. 
İkinci olan isim Şilan Makal oldu
Üçüncü olan isim Çağla Çetinöz oldu
Dördüncü olan isim Serpil Gülşah Yılmaz oldu. 
Beşinci olan isim Zeynep Karaca oldu
 
FAVORİ İSİM DÖRDÜNCÜ OLDU
Yarışmanın başından beri favori olarak gösterilen Gülşah Yılmaz’ın 4. Olması şaşkınlık yarattı. Jüri üyelerinden İvana Sert 'Ben şoktayım favoriydi' dedi. Nur Yerlitaş ise “Şok oldum. Burda son ikiye kalacak 2 isimden birinin Gülşah olabileceğini düşünüyordum. SMS'ler işte" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
 
GÜLŞAH YILMAZ KİMDİR?
 
İşte Benim Stilim yarışmasındaki birincliğin favori isimlerinin başında Gülşah Yılmaz geliyordu. Gülşah Yılmaz gecenin hayal kırıklığı yaşatan ismi oldu. Jüri yerine en stile SMS ile karar verilince yarışmanın favori ismi dördüncü oldu. 32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var. 
 
EZGİ ÜNAL KİMDİR?
 
İşte Benim Stilim yarışmacılarından Ezgi Ünal jürinin favori isimlerinden biriydi.  Yarışmacı moda tasarımı üzerine eğitim almış. 26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı. Daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy göstermiş.
ÇAĞLA ÇETİNÖZ KİMDİR?
 
Çağla Çetinöz İşte Benim Stilim'den elenen yarışmacıların yerine 2 hafta önce dahil oldu. Bu sezondaki İlbilge Uzun tarzında 'aykırı' giyimiyle öne çıkması beklenen isimdi. 22 yaşındaki Çağla Çetinöz yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. 
ŞİLAN MAKAL KİMDİR?
 
İşte Benim Stilim yarışmasında güzelliği ile ön plana çıkan Şilan Makal üniversitede Tarih eğitimi almış.
 
ZEYNEP KARACA KİMDİR?
 
İşte Benim Stilim yarışmasına sonradan dahil olan Zeynep Karaca 25 yaşında... Zeynep Karaca aslen Adıyamanlı. Zeynep Karaca İşte Benim Stilim'de ismini sadece agresifliği ve kavgaları ile gündeme geldi. 
Editör: TE Bilişim