Kara Para Aşk 53. Bölüm Fragmanı İzle, Kara Para Aşk 53. Bölüm Fragmanı.


ATV'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk 53. yeni bölüm fragmanını yayınladı.Kara Para aşk 53. yeni bölüm fragmanı izle ATV Kara para aşk 8 temmuz da. ATVnin sevilen hit dizileri arasında yer alan kara para aşk 53. yeni bölüm fragmanı izle
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı Kara Para aşk'ta final yaklaştıkça heyecan doruğa tırmanıyor. Dizinin son bölümünde Ömer, suç imparatoru Tayyar'ı tutuklandı. İzleyenlerin merakla beklediği tutuklanma kararının çıktığı bölümde; Ömer, Tayyar'ın işlediği suçları ispat etmek için delile ihtiyaç duydu!
 
KARA PARA AŞK 53. BÖLÜM FRAGMANI-1


KARA PARA AŞK 53. BÖLÜM FRAGMANI-2


 
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer, Tayyar'ı tutuklamayı başarmıştır. Tayyar sonunda mahkemeye çıkacak ve yaptıklarının hesabını verecektir. Metin'in Ömer'e verdiği belgeler Tayyar'ın hak ettiği cezayı almasına yeterli değildir. Ömer'in daha fazlasına ve mahkemede Tayyar'ın aleyhinde konuşacak şahide ihtiyacı vardır.

 
Nilüfer hala Tayyar'ın elindedir ve adamları Nilüfer'i öldürmek için ondan gelecek emri beklemektedir. Elinin çok sağlam olduğuna inanan Tayyar, Ömer'e anlaşma teklif eder. Kaçmasına izin vermesine karşılık Nilüfer'i öldürmeyecektir. Nilüfer'in yaşaması Ömer'in vereceği karara bağlıdır. Ömer'in bu teklif karşısında tavrı ne olacaktır?


Nilüfer'i bulup Tayyar'ın oyununu bozmayı mı yoksa Nilüfer'i kurtarmak için Tayyar'ın kaçmasına yardım etmeyi mi seçecektir? İpek'in ölümü herkesi derinden sarsmıştır. Yağız annesiz ve babasız kalmış, en yakın silah arkadaşlarından birini, dostlarını kaybetmişlerdir. Katilin peşine düşerler. En büyük şüpheli Nedret'tir ve ortadan kaybolmuştur. Üstelik ellerinde hiç bir delil yoktur. Oysa İpek ölmeden önce arkadaşları için ipucu bırakmayı başarmıştır. Arda ve Pelin bu ipucunu bulabilecek midir? Elif, Nedret halasının gerçek yüzünü öğrenecek midir?