Kayahan mirası çok fazla çıktı.

Beste Açar’ı, babası Kayahan’ın eşi İpek Açar ile karşı karşıya getiren miras belli oldu.3 Nisan’da ölen Kayahan’ın ilk evliliğinden olan kızı Beste Haravon’un açtığı veraset davası ile patlak veren miras krizi giderek büyüyor. 3 Nisan’da hayata gözlerini yuman efsane sanatçı Kayahan’ın ilk evliliğinden olan kızı Beste Haravon’un açtığı veraset davası ile patlak veren miras krizi giderek büyüyorŞarkıcı Kayahan vefat ettikten kısa bir süre sonra, mirası ile ilgili çeşitli açıklamalar yapıldı.Dünyaca ünlü sanatcımız Kayahan kansere yenik düşerek aramızdan kısa bir süre önce ayrıldı.Kayahan’ın iki tarafı karşı karşıya getiren mirası Gömeç’teki meşhur Gönül Köşkü ve apartman dairesi, bankada bir miktar nakit para, tekne ve iki arabadan oluşuyor. Beste Açar’ı, babası Kayahan’ın eşi İpek Açar ile karşı karşıya getiren miras belli oldu.
 

 


Kayahan’ın iki tarafı karşı karşıya getiren mirası Gömeç’teki meşhur Gönül Köşkü ve apartman dairesi, bankada bir miktar nakit para, tekne ve iki arabadan oluşuyor.

Beste Açar’ı, babası Kayahan’ın eşi İpek Açar ile karşı karşıya getiren miras belli oldu. 3 Nisan’da ölen Kayahan’ın ilk evliliğinden olan kızı Beste Haravon’un açtığı veraset davası ile patlak veren miras krizi giderek büyüyor.

BESTE AÇAR’IN İDDİALARI GERÇEK ÇIKMADI

Babasının mal varlığının belirlenmesi için dava açan Haravon, mahkemeye sunduğu dilekçede İpek Açar’ın babasının ölümünden önce ortak hesaplarından yüklü miktarda para çektiğini öne sürmüştü. Açar ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

KAYAHAN’IN MİRASI NE KADAR

Kayahan’ın iki tarafı karşı karşıya getiren mirası Gömeç’teki meşhur Gönül Köşkü, yine Gömeç’Te bir apartman dairesi, bankada bir miktar nakit para, tekne ve iki arabadan oluşuyor.

KİM NE KADAR ALACAK

Kayahan, mirasının 8’de 3’ünü büyük kızı Beste’ye, 8’de 3’ünü küçük kızı Aslı Gönül’e, 8’de 2’sini ise eşi İpek Açar’a bıraktı.
 
Editör: TE Bilişim