Kiralık Aşk 3. Bölüm Star Tv hd canlı yayın izle.

Star Tv de yayınlanan bir yaz dizisi olarak ekrana gelen Kiralık Aşk izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı ve reyting sıralamasında üst sıaralara yükseldi. İlk iki bölümünde insanlara heyecanlı anlar yaşatan dizi 3. bölümüyle cuma günü yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 3. bölümde izleyicileri nasıl sürprizler bekliyor? Yeni bölümde neler olacak?

Kiralık Aşk Dizisinin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Dizinin güzel kızı Defne hayatında ilk defa bir kumsala katolog çekimleri için geldi. Neriman Defneye bu romantik yerde bulduğu fırsatları değerlendirmesi için uyarıda bulunur. Defne Ömer'in kalbini kazanmak için uğraşırken, tam aksine yaptığı sakarlıklarla herşeyi eline yüzüne bulaştırır. Ömer Defnenin yaptığı sakarlıklar karşısında ne yapacağını şaşırır. Nerimanın işbirlikçisi Sinan Defnenin yarattığı karışıklığı düzeltmek için elinden geleni yapar. Bu sırada Ömer ve Defne'nin yakınlaştığını farkeden yasemin aralarını bozmak için her türlü yolu dener. 

Dizinin Oyuncuları

Ömer- Barış Arduç, Defne- Elçin Sangu, Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles
Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı 
Editör: TE Bilişim