Kiralık Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı izle, Kiralık Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı hd izle.

Şok sıcak dizi haber: Kiralık Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – (24 Temmuz Cuma) yeni fragman Neler Olacak? Star Tvizle Kiralık Aşk ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yaz dizileri arasından en sevilen Kiralık Aşk 5. bölümü ile yine izleyiciyi ekrana bağladı. Kiralık Aşk 24 Temmuz Cuma günü yayınşanacak yeni bölümünde neler olacak? Kiralık Aşk 6. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı izlemek için tıklayın. 

Defne,Ömer’i kıskanıyor.

Yasemin, ortalığı yine çok fena karıştırıyor.
Defne, İtalyan misafirlerle geçirdikleri akşamdan sonra kendini Ömer’e daha yakın hisseder.  her şeye rağmen kendisine inanıp, iyi davrandığı için ona teşekkür etmek için  en sevdiği yemeği yapmaya karar verir: Pazı sarması! Elinde hediyesiyle Ömer’in evine geldiğinde ise onu çok nahoş bir sürpriz bekler: Ömer’le romantik bir gece geçiren Yasemin… Defne neye uğradığını şaşırır ve Ömer’i basbayağı kıskandığını fark eder.  Hem de ne kıskanmak! 
Sinan da diğer yanda, Ömer ve Yasemin arasında geçen bu romantik geceyi öğrenir ve yıkılır. Acaba bu kader birliği Sinan ve Defne’yi yakınlaştıracak mıdır?
Ömer ve Defne’nin baş başa kalıp yüzleşebilecek mi?
Neriman- Yasemin savaşında kazanan kim olacak?
Kiralık Aşk 6. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın!

Defne hırsızlık suçlaması karşısında ne yapacak?
Yasemin yüzünden şirkette hırsız konumuna düşen Defne, bunu bir türlü hazmedememektedir. Diğer yanda Ömer’in kafası çok karışıktır. Hisleri Defne’nin bu hırsızlığı yapmadığını söylese de kanıtlar aksini göstermektedir.  Yasemin ise bu manzarayı keyifle izlemekte, zafer sarhoşluğu yaşamaktadır. Ancak Neriman’ın Yasemin’in gerçek yüzünü ortaya çıkaracak dahice bir planı vardır.  Meydanı ona bırakmaya hiç niyeti yoktur. Neriman ve Yasemin arasındaki savaştan habersiz olan Ömer ve Defne, kendilerini beklenmedik bir aşk oyununun içinde bulacaktır. 

Yaklaşan büyük moda buluşması için hazırlıklar başlamıştır. Bu büyük gün, bir anda herkes için duygusal bir fırsata dönüşür. Yasemin bu özel gecede Ömer’in kalbini çalmayı planlarken, Sinan ise Yasemin’le yakınlaşmanın yollarını arar. Ömer, davete son anda Defne’yle katılmaya karar verince bütün planlar değişir. Neriman, Defne’yi gecenin yıldızı olması için hummalı bir hazırlığa sokar. Ancak bu büyük gece, finalinde çok daha büyük sürprizlere gebedir. Herkesi büyük bir şok beklemektedir. 

Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne’yi burada bin bir türlü aksilik beklemektedir. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye  akıl verir. Ancak Defne, Ömer’in kalbini çalmak bir yana, sakarlıklarıyla bütün çekimi mahvedince işler karışır. İmdadına Neriman’ın işbirlikçisi Sinan yetişir. Ömer ise, Defne’ye karşı duyduğu hislere bir türlü anlam verememektedir. Bu saf ve sakar kız, sanki uzaydan inmiş bir iyilik meleği gibidir. Öte yandan Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmayı fark eden Yasemin, bu gidişi durdurmak için kolları sıvar.

Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri Ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır. Amaçları Ömer’i evlendirip, karşılığında Necmi’ nin babası Hulusi Bey’ in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne’ yi bulur ve onu Ömer için hazırlayıp, bildiği herşeyi öğretecektir. 
Ömer, çok etkileyici fakat bir o kadar da zor bir adamdır. 
Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir? Defne hala başına gelen bu mucizeye inanamaktadır. Oysa aşk mucizenin ta kendisidir.