Kiralık Aşk dizisi adeta nefesleri kesti ama neden?

Yaz sezonuna bomba gibi düşen dizilerden biri olan Kiralık Aşk dizisi çok konuşuluyor. TOTAL grubunda Kiralık Aşk, AB ve ABC1 gruplarında Survivor All Star zirvede! Yayınlandığı ilk bölümden itibaren taraflı tarafsız birçok kişinin beğenisini kazanan Kiralık Aşk dizisinde rol alan Elçin Sangu kimdir?Bilmemiz gereken gerçek adı ile rol alan yakışıklı oyuncu Barış Arduç kimdir Kiralık Aşk Ömer gerçek adı boyu yaşı instagram hesabı. Bu yaza damgasını vuracak dizi olma yolunda emin adımlarla giden Kiralık Aşk Star Tv ekranlarında Cuma akşamı 2. Bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Barış Arduç dizideki rolu ve özel hayatıyla ilhgili bilgileri makalemizin devamında bulabilirsiniz. Bu yaza damgasını vuracak dizi olma yolunda emin adımlarla giden Kiralık Aşk Star Tv ekranlarında Cuma akşamı 2. Bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

 
Kiralık Aşk 3.bölüm fragmanı yayınlandı ! Star Tv ekranlarının yeni romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 2.bölümü 26 Haziran Cuma akşamı yayınlandı. İlk 2 bölümü oldukça beğenilen Kiralık Aşk dizisi 3.bölüm fragmanı ile ilgili detaylar şu şekilde..   Ekranların yeni dizilerinden olan Kiralık Aşk bundan böyle her hafta Cuma akşamı Star Tv’nde yayınlanmaya devam edecek. Elçin Sangu, Sinem Öztürk, Salih Bademci, Barış Arduç gibi isimlerin başrollerinde oynadığı Kiralık Aşk 3.bölüm fragmanı merak ediliyor. Defne’nin yeni hayatına alışma çabaları ise devam ediyor. İşte 2.bölüm yaşanan gelişmeler şu şekilde ;  

2.BÖLÜM ÖZETİ

Hayatında ilk defe bir katalog çekimine katılacak olan Defne odlukça heyecanlıdır. Neriman ise deniz, kum, güneş gibi detayları kaçırmaması için Defne’ye taktikvermektedir. Ömer’in kalbini çalmak isteyen Defne ise her şeyi eline yüzüne bulaştırır. Defne ile Ömer’in yakınlaşmasını gören Yasemin ise bu ikilinin yakınlaşmasını önlemek için kolları sıvar. 
Editör: TE Bilişim