Kiraz Mevsimi 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı hemen bas izle.

Ekranların fenomen dizisi Kiraz Mevsimi yeni bölüm için heyecan dorukta! Yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Kiraz Mevsimi ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı  dizi Kiraz Mevsimi 49. yeni bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Detaylar ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz... 
 
KİRAZ MEVSİMİ 48. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaptıklarından pişmanlık duyup bunalıma giren Mete’nin yardımına,Ayaz’ın önderliğinde arkadaşları koşarlar…Her şeyi geride bırakıp,temiz bir sayfa açmaya karar verirler… Doğan bebekleriyle yeni bir hayata alışmaya çalışan, İlker ve Sibel arasında sünnet meselesi yüzünden tartışma yaşanır. Bebeği hemen sünnet ettirmek isteyen Sibel’i kızlar, büyüyünce düğün yapmak isteyen İlker’e ise erkekler desteklemektedir…İlker’i ikna edemeyeceğini anlayan Sibel kızlarla gizlice plan yapar. Planın en önemli parçası ise Mete’dir…Başına neler geleceğinden habersiz olan Mete mecburen olaya dahil olur. Asıl büyük sürprizi, hafta sonu tatil yapmaya karar veren,Ayaz ,Öykü,Işık ve Mete yaşayacaklardır…Tatilin son günü başlarına öyle bir olay gelir ki ortalık birbirine girer.

Cumartesi ekrana gelen 47. bölüm ile birlikte yapımdan ayrılan Ayşen Günsu Teker, Fikret Bekler ve Kerim Ceylan’ın yerini daha önce “İki Aile”, “Avrupa Avrupa” gibi yapımlarda görev alan Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren aldı. Bu değişikliğin diziye nasıl etki edeceği ise merak konusu.

Kiraz Mevsimi Son Bölümde Neler Oldu?

Öykü defilenin başarısının mutluluğu içerisindeyken Mete hastanede zor zamanlar geçirmektedir. Arkadaşlarına da Burcu’ya da durumunun haber verilmesini istemez. Ciddi bir ameliyata giren Mete’nin yanında sadece babası ve Işık vardır. Öykü, Ayaz, Sibel, Burcu ve Emre bir tatili hak ettiklerine karar verirler. Emre’nin köydeki sütkardeşinin düğünü tatillerini köyde geçirme kararı almalarına sebep olur. Ama bizimkileri orada da heyecanlı ve maceralı günler beklemektedir. Sütkardeşi gerçek aşkına kavuşturmak isteyen gençler bunu başarırlar. Ama onları bekleyen daha zorlu bir sınav vardır. Çünkü Sibel’in sancıları tutmuştur ve hastaneye yetişmeleri imkânsızdır. 
Editör: TE Bilişim