Konserini Suruç için erteledi beğeni kazandı.

Piyanist Tuluğ Tırpan ile oyuncu Demet Evgar'ın bu akşam ENKA Eşref Denizhan Açıkhava'da gerçekleştirilmesi planlanan konseri 28 kişinin öldüğü Şanlıurfa Suruç'taki saldırı nedeniyle 3 Ağustos Pazartesi gününe ertelendi.
 
 
ENKA Kültür Sanat'tan yapılan açıklama şöyle:
 
"Bu akşam 21.15'te gerçekleştirilecek Tuluğ Tırpan ve Demet Evgar konserimiz, Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen elim saldırı nedeniyle ertelenmiştir.
Konser, 3 Ağustos Pazartesi 21:15'te ENKA Eşref Denizhan Açıkhava tiyatrosunda gerçekleştirilecektir.
 
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifa dileriz."
 
BENGÜ'DE İPTAL ETTİ
 
EDİRNE Belediye Başkanlığı, bu yıl 654’üncüsü yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında bu akşam için planlanan Bengü konseri ertelendi. Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan da, Suruç’taki kanlı saldırıyı kınadı.
 
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 654’ncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri etkinlikler kapsamında Sarayiçi Er Meydanı’nda şarkıcı Bengü’nün ücretsiz halk konseri Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ndeki intihar saldırısı nedeniyle iptal edildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 
"Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde meydana gelen 28 vatandaşımızın vefatı ve 100’e yakın vatandaşımızın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı kınıyorum. Ülkemizi derinden üzen saldırı sonucunda 654’üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında 20 Temmuz 2015 (bu gece) Sarayiçi’nde düzenleyecek olduğumuz ünlü sanatçı Bengü’nün konserini ileri bir tarihe erteledik. Suruç İlçemizdeki hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sa 
Editör: TE Bilişim