Köseoğlu, vatandaşlarla sıcak ve samimi diyaloglar kurarak, “Ben Şalpazarı’nın Ayşe’siyim. Bende özel bir yeriniz var. Şalpazarı’na yapılacak bütün yatırımların bizzat takipçisi olacağım” dedi.

İlçe girişinde karşılanan Milletvekili Köseoğlu ilk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara ve bazı partililerle birlikte Şalpazarı Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret eden Köseoğlu, daha sonra Şalpazarı Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarla sohbet etti.

Köseoğlu, Şalpazarı’nın merkezi hükümet noktasında alması gereken yatırımları, katkıları aldığını ve bu noktada gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirterek, “25 yatak kapasiteli Şalpazarı İlçe Hastanesi, Geyikli Sağlık Evi, 1,5 Milyon TL’ye yapımı tamamlanan Şalpazarı Spor salonu, 12 km’lik Şalpazarı-İskenderli Yolu, içme suyu projeleri, Beşikdüzü Şalpazarı Ağasar Deresi Islahı bunlardan sadece birkaçı. Kısaca eğitimden sağlığa, ulaşımdan orman ve su işlerine kadar her alanda ilçemizin, ilimizin bölgemizin kalkınması için gereken katkıyı sağlıyoruz ” dedi.

Şalpazarı’nın kendisi için her zaman özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Köseoğlu, “Şalpazarı’na yapılmasını planladığımız Meslek Yüksekokulu, öğrenci yurdu ve öğretmenevi gibi yatırımların da bizzat takipçisi olacağım. Çünkü Şalpazarı benim için, AK Parti için çok özel yeri olan bir ilçedir. Layık olduğu hizmetlerden maksimum düzeyde faydalanması için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Ülkemizin her noktasına hizmetleri götürebiliyorsak bu istikrarlı hükümetimizin, ilkeli siyasetimizin bir sonucudur. Şimdi yeniden tek başına iktidar olmak için çalışıyoruz. Şalpazarı bize unutamayacağımız bir destek verdi. Bu kez daha da güçlü bir destek alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Köseoğlu, daha sonra esnaflarla hasbıhal ederek, onlarla birlikte simit yedi, çay içti. Ağasarlı kadınlarla da bir araya gelen Köseoğlu, sıcak ilgiye teşekkür ederek, “Gelenek-görenek, örf ve adetlerine bağlı Ağasar kadınlarını yanımızda görmekten mutlu olduk” ifadelerini kullandı.