Jeotermal enerji konusunda gençleri destekleyip ve bilgilendiren JESDER (Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği) üniversitelerdeki zirve ve konferanslarda, Jeotermal ile ilgili tüm konularda uzman kuruluş olarak sektörle ilgili bilgi paylaşımlarına devam ediyor.

KTÜ’de Teknoloji Zirvesi ve Enerji Günleri

KTÜ Enerji Günleri Enerji Sistemleri Mühendisliği öğrencilerinin düzenlediği “Teknoloji Zirvesi ve Enerji Günleri” 3 – 4 Nisan 2017 tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi, Of Teknoloji Fakültesi’nde gerçekleşecek. Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği Başkanı Ufuk Şentürk’ün de davetli olduğu Zirve’de Jeotermal sektörü de ele alınacak. Şentürk; 3 Nisan Pazartesi günü Enerji Sistemleri Mühendisliği öğrencilerinin sorularını yanıtlayacak.

Of’da bulunan Teknoloji Fakültesi’nde gerçekleşecek Enerji Günleri’nde, “Alternatif Yakıtlar Oturumu”nda sektörle ilgili son gelişmeleri de dinleyicilerle paylaşacak olan Ufuk Şentürk; özellikle jeotermalin geleceği ve jeotermal elektrik santralleri hakkında güncel bilgiler sunacak.