Ece Erken boşandı ama neden?

Güzel sunucu sadece 1 yıl evli kaldı! Boşanıyor Geçen senesürpriz şekilde kendinden yaşça küçük Serkan Uçar’la evlenen güzel sunucu EceErken, eşinin eviyle ilgilenmediğinin öne sürerek boşanma kararı aldığı iddiaedildi. Geçen sene sürpriz şekilde kendinden yaşça küçük Serkan Uçar’la evlenengüzel sunucu Ece Erken, eşinin eviyle ilgilenmediğinin öne sürerek boşanmakararı aldığı iddia edildi. Çeşme’de tatil yapan çift ayrı plajlarda vakitgeçirmesi dikkatlerden kaçmadı. Ece Erken, oğlu ve kendisiyle yeteri kadarilgilenmediğini düşündüğü 1 yıllık eşi Serkan Uçar’dan boşanma kararı aldı. EceErken, oğlu ve kendisiyle yeteri kadar ilgilenmediğini düşündüğü 1 yıllık eşiSerkan Uçar’dan boşanma kararı aldı.

 

Kısa bir süre önce anne olan Ece Erken, 1 yıllık eşi SerkanUçar’dan boşanma kararı aldı. Ünlü sunucunun bir süre önce sosyal medyahesaplarından ’Uçar’ soyadını kaldırması boşanma iddialarına neden olmuş. EceErken birinci ağızdan ayrılık iddialarını yalanlamıştı. Ancak 10 gündürÇeşme’de tatil yapan çiftin birkaç gündür ayrı yerlerde denize girmeleri dikkatçekti. Sonrasında; Ece Erken’in sosyal medya hesaplarından eşinin fotoğrafınısilmesi, boşanma iddialarını kuvvetlendirdi. Ece Erken’in oğlu ve kendisiyleyeteri kadar ilgilenmediğini düşündüğü 1 yıllık eşi Serkan Uçar’dan boşanmakararı aldığı öğrenildi.

 

ECE ERKEN TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİ

 

Daha önce eşinin soyismini silen Ece Erken’in bu kez deInstagram profilindeki Serkan Uçar’a ait tüm fotoğrafları silmesi de boşanmaiddialarını kuvvetlendirdi. Eşi Ece Erken’in fotoğraflarını silmesi üzerineSerkan Uçar da buna karşılık oğulları Eymen Kartal’ın fotoğrafını koyarak ’Tekaşk’ yazdıktan sonra Instagram hesabını kilitledi.(mynet)