Lindsay Lohan iç çamaşırı ile bir poz verdi anlatılamaz.

ABD'li Oyuncu ve Model Lindsay Lohan, Mykonos Adası'nda tatiline devam ederken görüntülendi
Çalkantılı yaşantısıyla sık sık gündem olan Lindsay Lohan, bu kez iç çamaşırıyla denize girdi ve frikik üstüne frikik verdi. Beyaz dantelli çamaşırıyla tüm dikkatleri üzerine çekmesine rağmen oldukça rahat davranan Lindsay Lohan, bakışlara aldırmadan denizin tadını çıkardı.

MYKONOS'A GİDİŞİ  BİLE OLAYLI OLMUŞTU

Mykonos Adası öncesinde İstanbul'a gelen Lindsay Lohan, makyajsız görüntülenince ortalığı birbirine katmıştı. Bir gecede beş mekan birden gezen oyuncu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda makyajsız halde görüntülenince ortalığı ayağa kaldırmış, otomobilden çıkmayıp içeride beklerken, görüntü vermemek için elinden geleni yapmıştı.

LİNDSAY LOHAN KİMDİR?

2 Temmuz 1986 doğumlu olan Lindsay Lohan, kariyerine çocuk model olarak başlamıştır. Güzel oyuncunun ilk deneyimi 11 yaşında ilk Disney 1998 Parent Trap filmi olmuştur. 2003 ve 2005 yılları arasında pek çok filmde rol alan Lindsay Lohan, bu sayede şöhretine şöhret katmıştır. Magazin basınında adından sık sık söz ettiren Lindsay Lohan'ın en çekici özelliği çilleri ve kızıl saçlarıydı. Kızıl saçları sayesinde küçük yaşta Abercrombie Kids, ve Calvin Klein gibi büyük markaların yüzü oldu.